Forsiden

Rekruttering, search & Headhuntning - IT Rekruttering, rekrutteringsproces, agil model, rekruttering, rekruttering aarhus, Århus, Midtjylland, Østjylland

Rekruttering, search & headhunting


Vi oplever, at der bliver flere og flere IT stillinger i hele landet. Overalt er konkurrencen blevet hårdere og de dygtige IT kandidater er eftertragtet, Kravene skærpes både til virksomhederne og det rekrutteringsbureau der anvendes.

Rekrutteringsbureau

Vores centrale placering i Hinnerup lige uden for Aarhus har betydning ved rekruttering til Aarhus, men også til resten af landet. Infrastrukturen betyder, at hele Danmark er indenfor rækkevide.

Mere end 18 års erfaring med IT rekruttering betyder, at vi har fået opbygget et værdifuldt netværk og kandidat database i hele landet.

Teknologi

Hvis du kun gennemfører få job rekrutteringer om året, kan det være svært, at holde sig opdateret om de optimale metoder. Det gælder IT teknologien, rekrutteringsprocesser, kanaler, indsatsområder, metoder til, at få fat i de passive kandidater mv. Det er en fuldtidsbeskæftigelse. Du skal konstant være på forkant specielt indenfor de teknologiske muligheder, da det får større og større betydning ved rekrutteringen. Hver eneste dag arbejder vi med IT rekruttering & search, samt som headhunter. Al vores erfaring, indsigt og knowhow stiller vi til rådighed for dig, da det er en af forudsætningerne for jeres og vores succes.

 

Hvad enten det er rekruttering, search eller headhunting, så kraves det, at vi sætter alle vores kompetencer i spil – hver gang. Det er forudsætningen for, at nå målsætningen om, at være værdiskabende for alle interessenter.

 

Det er derfor mere end nogensinde nødvendigt, at anvende professionelle rekrutteringsspecialister til afdækning af markedsmuligheder, sparring og rekruttering. Og i særdeleshed når der anvendes search og headhunting. Det er vores erfaring, at langt over 60% af stillingerne bliver besat via search og headhunting. Interessant viden når/hvis man kun gør som i gamle dage. Indrykker en annonce på nettet og venter! 

Vores tilgang er direkte og med væsentlige udfordrende elementer.

Vi sætter alle kanaler i spil samtidig! - Og giver naturligvis op til 6 måneders garanti!
Læs mere om rekruttering & search

Change Direction skræddersyr rekrutteringsprocessen - hver gang.

 Det er opgaven, der definerer metoden og ikke omvendt.

 

 

Kontakt Change Direction

Kontakt Change Direction, IT rekruttering, rekruttering it, IT-rekruttering, search & selection, IT headhuntning, headhunter, Aarhus, Midtjylland, Århus  +45 3215 1144

info@changedirection.dk

 
Navn:
E-mail:
Mobil:
Besked:

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt
Change Direction
Samsøvej 29
DK-8382 Hinnerup v. Aarhus
sbo@changedirection.dk

Tel. 3215 1144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.