Forsiden
 
HR

Rekrutteringsbureau

Rekruttering, search & headhunting


Det er vores oplevelse, at der kommer flere og flere IT stillinger i hele landet. Overalt er konkurrencen blevet hårdere og de dygtige IT kandidater bliver mere og mere eftertragtet, Kravene skærpes både til virksomhederne og det rekrutteringsbureau der anvendes.

 

Rekrutteringsbureau

Vores centrale placering i Hadsten lige uden for Aarhus betyder, at hele Danmark er indenfor rækkevide, og vi påtager os derfor også rekrutteringsopgaver i hele landet. Mere end 18 års erfaring med IT rekruttering betyder desuden, at vi har fået opbygget et værdifuldt netværk og en kandidat database, der dækker alle regioner.

 

Teknologi

Hvis du kun gennemfører få ansættelser og job rekrutteringer om året, kan det være svært, at holde sig opdateret om de optimale metoder. Det gælder IT teknologien, rekrutteringsprocesser, kanaler, indsatsområder og metoder til at få fat i de passive kandidater i spil. Det får større og større betydning ved rekrutteringen, og det kan hurtigt blive en fuldtidsbeskæftigelse, da du konstant skal være på forkant indenfor specielt de teknologiske muligheder. Hver eneste dag arbejder vi med IT rekruttering, search og headhunting.

Al vores erfaring, indsigt og knowhow
stiller vi til rådighed,
da det er en af forudsætningerne for jeres og vores succes.

 

Hvad enten det drejer sig om rekruttering, search eller headhunting kræves det, at vi sætter alle vores kompetencer i spil – hver gang. Det er forudsætningen for, at være værdiskabende for alle interessenter.

 

Grundet den hurtige udvikling inden for IT og teknologi er det mere end nogensinde nødvendigt, at anvende professionelle rekrutteringsspecialister til afdækning af markedsmuligheder, sparring, vurdering af kandidater og endeligt selve rekrutteringen, der indeholder search og headhunting.  Det er vores erfaring, at langt over 60% af stillingerne bliver besat via search og headhunting, hvilket er interessant viden, hvis man overvejer kun at gøre som i gamle dage - indrykke en annonce på nettet og vente!


Vores tilgang er direkte og vi udfordrer, hvor det er nødvendigt.

Vi sætter alle kanaler i spil samtidig! - Og giver naturligvis op til 6 måneders garanti!

Læs mere om rekruttering, search og headhunting
Change Direction skræddersyr rekrutteringsprocessen - hver gang

 Det er opgaven, der definerer metoden og ikke omvendt

 

 

Kontakt Change Direction

Kontakt Change Direction, IT rekruttering, rekruttering it, IT-rekruttering, search & selection, IT headhuntning, headhunter, Aarhus, Midtjylland, Århus  +45 3215 1144

info@changedirection.dk

Navn:
E-mail:
Mobil:
Besked:

 

 

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.