Forsiden
 
HR

Virksomheder


Rekruttering, search & headhunting

Vi er specialister i skræddersyet IT rekruttering og finder nøglemedarbejdere og ledere indenfor IT, højteknologi, teknik, salg & marketing og HR.  Rekruttering, search & headhunting anvendes ofte samtidigt, men hvis hele processen skal foregå "diskret"/uden synlighed anvender vi udelukkende search/ headhunting. Her målretter vi indsatsen i markedet efter kvalificerede passive kandidater.

Vi tilbyder, at skræddersy rekrutteringsmetoden til netop dine behov.

 

Der er (og bliver) et øget behov for en mere proaktiv rekrutteringsform. En af vores absolutte styrker er fleksibilitet - det er dine behov, som afgør, om vi skal påtage ansvaret for hele eller dele af rekrutteringsprocessen.

 

Vi kalder det
skræddersyet rekruttering

 

Du får solide kompetencer:
Over 20 års erfaring med IT-rekruttering, mere end 14 års erfaring fra IT-branchen,
over 30 års erhvervserfaring og mere end 14 års bestyrelseserfaring.
Sammenlagt giver det os en særdeles dybdegående viden om vores fokus områder

og et godt fundament for at udfordre dig og din forretning.

Læs mere om skræddersyet IT rekruttering

IT Specialer
Listen af IT specialer er inden for områderne ERP, software programmering, infrastruktur og IT-drift. Under punktet "IT specialer" kan du se hvilke IT funktioner vi typisk rekrutterer til.

Se listen med IT specialer

Kandidat evaluering og personlighedstest

Før ansættelsen er det vigtigt, at sikre et optimalt beslutningsgrundlag. En kandidat screening giver en værdifuld viden om personlige- og arbejdsmæssige adfærd hos kandidaten. Ydelsen kandidat evaluering tager afsæt i personlighedsanalysen MPA fra Master, da denne giver nuancerede informationer til, at underbygge og supplere beslutningen.

Læs mere om personlighedstest

Genplacering el. Outplacement
Når virksomheder opsiger medarbejdere kan et genplaceringsforløb betyde forskellen mellem succes eller nederlag. Vores individuelle og skræddersyede program tager afsæt i at være til rådighed for medarbejderen både før, under og efter opsigelsen.

Læs mere

Salgsoptimering

Konceptet salgsoptimering er en omfattende afdækning af virksomhedens behov for salgsoptimering. Vi tilfører de ansatte en række værktøjer og færdigheder i forhold til at optimere salget i virksomheden. Det gælder både ledelsen, den afdelingsansvarlige og medarbejderen.

Læs mere

Rådgivning

Hvor tit har du tænkt: "Nu har jeg virkelig behov for professionel og kvalificeret sparring"?

Det kan være personligt, udvikling af organisationen, medarbejder trivsel og virksomheden mv. Behov for omstrukturering eller yderligere kompetencer til medarbejderne. Vi rådgiver på en lang række organisatoriske problemstillinger. Tilgangen er uhøjtidelig, konkret og direkte - det giver den største gevinst. 

Læs mere 

 

LinkedIN
Vi er repræsenteret på verdens største faglige netværk.

Se mere på LinkedIN 
 

LinkedIN

  


  

Kontakt Change Direction

Kontakt Change Direction, IT rekruttering, rekruttering it, IT-rekruttering, search & selection, IT headhuntning, headhunter, Aarhus, Midtjylland, Århus  +45 3215 1144

info@changedirection.dk

Navn:
E-mail:
Mobil:
Besked:


Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.