Forsiden
 
HR

Kandidatudtalelser


Høj faglighed og professionalisme

Undertegnede har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Change Direction i flere sammen-hænge blandt andet i forbindelse med jobskifte og en fællesnævner for de forskellige relationer er den professionalisme og høje grad af faglighed som Change Direction angriber disse opgaver med. Kendetegnende for Change Direction er også den åbne og ærlige dialog, som de er i stand til at skabe, uanset om det er i forhold til potentielle job, kandidater eller i forhold til kunder og samarbejdspartnere. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Change Direction.

Lars Kornbek

 

 

Fint forløb og god atmosfære

Jeg var med i opløbet til en spændende stilling, men endte som kandidat nr. 2. Det har været et super fint forløb, og jeg har haft en rigtig god oplevelse her fra kandidatvinklen. Change Direction optræder meget professionelt og kommer "hele vejen rundt" for at sikre sig det rigtige match, både fra kandidatens- og virksomhedens side. Der er en god atmosfære - det er virkelig et sted, hvor man føler sig velkommen og godt behandlet.

Jeanne Graversen

 

God sparring og forståelse for individuelle behov

I forbindelse med ønske om jobskifte fik jeg kontakt til Søren Bo fra Change Direction, som via en god samtale hurtigt fangede hvilke ønsker og bevæggrunde jeg havde for at skifte job. Change Direction kom hurtigt tilbage med et match på et job, som profilmæssigt passede mig perfekt og som også endte med en aftale - og som har vist sig allerede at leve op til mine forventninger. Jeg var meget overrasket over, hvor god Change Direction var til at se, hvad der var af betydning for mig og mit valg af kommende arbejdsgiver og har været utrolig glad for samarbejdet. Det er tydeligt, at Change Directions store erfaring fra branchen sikrer kandidaterne en rigtig sparring og følelsen af, at der tænkes meget over, hvor den enkelte kandidat vil passe godt ind.

Peter Tranders

 

Professionelt forløb med kompetent sparringspartner!

Jeg har haft en god dialog med Søren Glavind Bo. Han var meget opmærksom på mine behov, og om der var match mellem mig og det potentielle job. Der blev i mit forløb taget udgangspunkt i mig, min profil og de rette spørgsmål blev stillet i forhold til at være en sparringspartner for mig som kandidat. Jeg er ikke i tvivl om, at Change Direction vil skabe mange gode match i fremtiden, og jeg kan varmt anbefale dem og vil til enhver tid bruge dem igen.

Brian Jørgensen

 

Individuel karriererådgivning

Jeg havde første gang kontakt til Søren Glavind Bo for 9 år siden i forbindelse med et opslået job. Jeg kom tilfældigt videre i anden retning, men samtaleforløbet var en meget positiv proces, som jeg har gemt i hukommelsen siden. For nylig tog jeg igen kontakt til Change Direction, fordi jeg søgte nye udfordringer og gerne ville have vendt mine karrierer muligheder inden jeg kastede mig over jobsøgningen.

 

Jeg har nu afsluttet et yderst effektivt forløb, der indeholdt personlighedsanalyse og karriere coaching.

Det har været over alt forventning, med en saglig, ligetil og ærlig dialog. Jeg er meget imponeret over, hvor hurtigt Søren Glavind Bo fik guidet mig frem til, hvilken retning jeg ønsker at gå videre med, hvor jeg har mine personlige styrker og hvor der er forbedrings potentiale.

 

Jeg kan varmt anbefale karriererådgivnings forløbet til alle, der ønsker at komme videre i deres karriere eller som generelt ønsker at opnå mere selvindsigt og klarhed over personlige ressourcer.

Tina Christiansen

 


 

Kontakt Change Direction

Kontakt Change Direction, IT rekruttering, rekruttering it, IT-rekruttering, search & selection, IT headhuntning, headhunter, Aarhus, Midtjylland, Århus  +45 3215 1144

info@changedirection.dk

Navn:
E-mail:
Mobil:
Besked:
Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.