Forsiden
 
HR
 

Referencer


 

Vi havde i Schur International behov for en hurtig rekruttering af tre D365 FO konsulenter til vores IT afdeling.  Schur er en familie ejet virksomhed, og vi ligger derfor stor vægt på at ansætte netop de personer, der både har kompetencerne, og som også passer ind i Schur's kultur og værdier. Derfor var det vigtigt for os, at vi blev tilkoblet et Rekrutteringsfirma som forstår vigtigheden af netop denne tilgang og værdier. Valget faldt derfor på Change Direction udfra både deres tilgang og også deres værdisæt omkring selve rekrutteringsprocessen.


Forløbet startede meget positivt med en stor indsats i at forstå Schur, vores værdier og hvilke kompetencer og personlige egenskaber vi kiggede efter. Hertil var der også forståelse og opmærksomhed for, at vi var under tidspres med ansættelserne og, at det derfor gerne skulle gå stærkt. Med en stor indsats fra Change Direction kom der hurtigt flere egnede kandidater på bordet, og blandt disse fandt vi de ønskede tre kandidater - der absolut indfriede vores ønsker.


Alt i alt har det været en succes oplevelse, at vi på ca. 1 måned fra første kontakt havde kontraktunderskrift med sidste kandidat. Det har desuden været et struktureret og meget positivt forløb med Change Direction, og det vil vi med sikkerhed benytte os af igen.

Jan Damkjær, Group Digitalization Director, Schur international A/S

 

 

Hos SSI Schäfer havde vi fået anbefalet Change Direction i forbindelse med rekrutteringen af blandt andet en Java programmør. På det første og indledende møde forholdt Change Direction sig spørgende og kritisk, og på den måde udfordrede de os i forhold til vores behov og ønskede person profil. Change Direction stod derefter for at udforme annoncen, searche efter relevante kandidater samt screening af dem og de indkomne ansøgninger. Geografien viste sig undervejs at være en udfordring, hvilket gjorde, at vi undervejs måtte revurderede opgaven.

 

Efter ca. 1,5 måned fik vi præsenteret 5 gode kandidater, hvor der blev lavet person profiler på dem alle, hvilket gjorde, at man havde et godt billede af ansøgerne. Søren Glavind Bo var med til 1. samtalerne, hvilket var fint, da vi så kunne have en god snak om kandidaterne, inden vi lukkede samtale runden.

 

Overvejende oplevede jeg det som et godt forløb, der førte til 2 gode ansættelser.

 

Bjarne Gul Christensen, Teamlead IT Service, SSI Schäfer A/S 

 

Efter at have indhentet tilbud fra 3 firmaer endte valget på Change Direction, da de lå bedst prismæssigt og virkede mest professionelle. 

 

Oplevelsen fra start til slut har været yderst tilfredsstillende. Det startede med en analyse af vores direktør og undertegnede, så udgangspunktet for at finde den rigtige mand var på plads. Herefter har Change Direction lavet alt arbejdet med at annoncere, rekruttere, tale med kandidater m.m. Det betyder, at vi har haft arbejdsro til at passe forretningen indtil Changde Direction var fremme ved 4 Kandidater, som vi skulle møde. 

 

Det vægtede meget at kandidaten passede ind både socialt og arbejdsmæssigt, og der var derfor ikke noget hastværk, da det vigtigste for både os og Change Direction var, at komme frem til den rette kandidat. 

 

Vi fik ansat den rette til jobbet som Salgs & Markedsdirektør, hvilket vi er rigtig glade for. 

Derfor kan vi varmt anbefale Change Direction, da de ikke går på kompromis med valget af den rigtige person.

Carsten Brødsgaard, Mechanical Design / Project Manager/ owner, KSN Industri AS

 

DirectIT har i flere omgange brugt Change Direction til rekruttering af nye medarbejdere. Change Direction har i processen stået for alt fra udformning af stillingsannonce, indhentning og gennemgang af ansøgninger samt udvælgelse af kandidater til samtaler. Hele tiden med løbende feedback til os. I et enkelt tilfælde måtte vi på grund af udefrakommende omstændigheder afbryde samarbejdet med en nyansat kandidat og benyttede i den forbindelse Change Directions tilbud om opsigelsesgaranti, hvorefter de som lovet og uden problemer genoptog processen med at finde en ny medarbejder til os.

 

DirectIT har i andre sammenhænge benyttet sig af Change Directions virksomheds-rådgivningsydelse. Her får man glimrende sparring til løsning af en konkret udfordring samt indspark og værktøjer til at se sin virksomhed fra en anden vinkel.

 

DirectIT vil uden forbehold anbefale Change Direction som samarbejdspartner til både rekrutterings- og rådgivningsopgaver.
Mads Schioldan, Konsulent & Indehaver, DirectIT ApS

 

Førende indenfor Nedap
Undertegnede har haft fornøjelsen at arbejde sammen med Søren Glavind Bo i flere sammenhænge, som kunde i forbindelse med ansættelse af medarbejdere, i forbindelse med forskellige strategiske udviklings- og rådgivningsopgaver, samt i forbindelse med salgsoptimering. Og en fællesnævner for alle disse forskellige relationer er den professionalisme og høje grad af faglighed, som Søren angriber disse opgaver med. Kendetegnende for Søren er også den åbne og ærlige dialog, som han er i stand til at skabe uanset om det er i forhold til potentielle job kandidater eller i forhold til kunder og samarbejdspartnere. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Change Direction.
Lars Kornbek, Adm. DirektørVitani A/S

 

  


 

Kontakt Change Direction

Kontakt Change Direction, IT rekruttering, rekruttering it, IT-rekruttering, search & selection, IT headhuntning, headhunter, Aarhus, Midtjylland, Århus  +45 3215 1144

info@changedirection.dk

Navn:
E-mail:
Mobil:
Besked:

 

MPA er et af markedets bedste og mest udbredte testværktøjer i forbindelse med rekrutteringer og til brug ved vurdering af medarbejdere. MPA Testen bruges både til at forbedre beslutningsgrundlaget ved rekrutteringer og til at vurdere medarbejderens personlighed og adfærd på jobbet. Personlighedsanalysen er opbygget ud fra et unikt Master Person Analysis spørgeskema, som danner fundamentet for at kunne foretage en adfærdsanalyse og en analyse af kandidatens foretrukne roller i et team (Teamroller).

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.