Forsiden
MPA - Master Person Analyse, Kandidatevaluering - Personlighedsanalyse MPA - ACE, Master Personlighed Analyse - Disk - Garuda - MPA & ACE

MPA Master Person Analyse


 

Master Person Analyse

MPA er et af markedets bedste og mest udbredte testværktøjer i forbindelse med rekruttering og personlighedsanalysen bruges da også over hele verden. Det er et utrolig godt værktøj, hvad enten det drejer sig om, at forbedre beslutningsgrundlaget ved rekrutteringer eller til vurdering af medarbejderens personlighed og adfærd på jobbet.
Personlighedsanalysen er opbygget udfra et unikt Master Person Analysis spørgeskema. Det er fundamentet for, at kunne foretage en adfærdsanalyse og en analyse af kandidatens foretrukne roller i et team (Teamroller).  

Læs mere om Master

MPA

Master Person Analyse (MPA) anvendes til rekruttering, analyse og udvikling af enkelt personer, projekt-grupper, teams eller større organisationerer. MPA er opbygget omkring en Personprofil og en Jobprofil.

Hent brochure om MPA fra Master

Hent fact sheet om MPA fra Master

Kandidat evaluering  -  Det optimale beslutningsgrundlag

At finde nye medarbejdere er ofte forbundet med store omkostninger både økonomisk og tidsmæssigt. Dette er helt uafhængig af, om der anvendes ekstern assistance eller man som virksomhed selv gennemfører rekrutteringen.

 

Kandidatprofil og stillingen skal beskrives, der skal annonceres, ansøgninger skal sorteres, gennemlæses, egnede kandidater interviewe og alle ansøgere skal have mundtligt eller skriftligt svar. Det er vigtigt, før valget af kandidaten, at have et bredt og dybdegående beslutningsgrundlag.

Der kan betyde økonomisk tab på mange hundrede tusinde kroner, hvis den forkerte kandidat vælges. Derfor anbefaler vi, at beslutningen suppleres med en personlighedsanalyse. Det har stor værdi - både på den korte og lange bane.
Læs mere om ydelsen Kandidat evaluering

 

Personprofilen i MPA

Personprofilen, Master Person Profil (MPP), er udgangspunktet i personanalysen og består af en grafisk fremstilling af besvarelse. Personprofilen indeholder Hovedegenskaber samt en række Supplerende Egenskaber, der tilsammen viser personens typiske adfærd. En personlighedstest giver et umiddelbart billede af, hvordan personen fungerer i forskellige arbejdssituationer.

Master Person Analyse (MPA) er en præcis guide, hvor man fra starten kan koncentrere sig om det, der er vigtigst for jobbet.

Match af personprofil

Som hovedregel tegnes Kriterierne under afdækning af opgaven hos kunden, idet kriterierne fastlægger de krav, som jobbet stiller til testpersonen. Når analysen er gennemført sammenholdes Kriterierne for Personprofilen for at finde match eller eventuelle afvigelser. Test i forbindelse med rekruttering er et redskab til indsamling af information, som er med til at opstille hypoteser og styrke beslutningsgrundlaget. Det er nødvendigt at gøre sig klart, hvilke krav der stilles til adfærden og hvilke egenskaber, der er vigtige for det givne job.

Den endelige Personprofil - resultatet

Personprofilen og Kriterierne sammenlignes, og der gennemføres en struktureret samtale med kandidaten, hvorved der fås et billede af persons match til jobbet. Samtidig afklares områder, som virksomheden skal være opmærksom på, både i introduktionsfasen og i den videre udvikling.

 

Tilbagemelding

Virksomheden og kandidaten modtager en udførlig skriftlig tilbagemelding.

  


 

Kontakt Change Direction

Kontakt Change Direction, IT rekruttering, rekruttering it, IT-rekruttering, search & selection, IT headhuntning, headhunter, Aarhus, Midtjylland, Århus  +45 3215 1144

info@changedirection.dk

 
Navn:
E-mail:
Mobil:
Besked:
Kontakt
Change Direction
Samsøvej 29
DK-8382 Hinnerup v. Aarhus
sbo@changedirection.dk

Tel. 3215 1144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.