Forsiden
 
HR
ACE fra Master A/S

ACE


ACE - Adjustable Competence Evaluation  

– Forudser potentialet for performance og succes i jobbet

 

Ifølge Master.dk er de fleste job i dag dynamiske og fleksible. Virksomheder finder og søger sjældent kandidater med viden og erfaring, der allerede dækker ethvert hjørne af et jobs nuvær-ende og fremtidige opgaveliste. I stedet ønsker de fleste virksomheder personer med potentiale. Personer, der gennem kontinuerlig læring og ræsonnement, udvikler deres kompetencer, tilfører forretningsmæssig værdi, og bringer deres stilling til nye højder. Inden ansættelse eller over-vejelser om yderligere faglig udvikling kan det derfor være nyttigt at måle kandidatens potentiale i forhold til jobbet med en intelligens- og logiktest. Af denne årsag benytter HR-medarbejdere rundt om i verden den kognitive test ACE som kognitiv-, logik- og intelligenstest i deres arbejde med screening, faglig udvikling og uddannelse af medarbejderne i virksomheden.

Se fremad og maksimér validiteten af dine udvælgelser

Et pålideligt match mellem job-kompleksitet og medarbejderens potentiale kan nu sikres. Ved hjælp af en logik- og intelligenstest kan en persons kognitive evne til ræsonnement og generering af læring i nye situationer eller gennem formel uddannelse vurderes. Den medfølgende viden åbner dørene for en bred vifte af forretningsmæssige gevinster. Virksomheder kan rekruttere de rigtige kandidater og forudsige resultater og jobsucces. Derudover kan virksomheder planlægge passende uddannelse af medarbejdere og optimere talent og karriereudvikling - blot ved at udføre en ACE test – som er en intelligens- og logiktest.

 

Læs mere om ACE på Master.dk

  


 

Kontakt Change Direction

Kontakt Change Direction, IT rekruttering, rekruttering it, IT-rekruttering, search & selection, IT headhuntning, headhunter, Aarhus, Midtjylland, Århus  +45 3215 1144

info@changedirection.dk

 
Navn:
E-mail:
Mobil:
Besked:
Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.