Forsiden
MPA - Master Person Analyse - value people, Kandidatevaluering - Personlighedsanalyse MPA - ACE, Master Personlighed Analyse - Disk - Garuda - MPA & ACE

Master A/S


Løsninger fra Master, MPA, ACE, Metis

Change Direction er certificeret i personlighedsanalysen MPA fra Master Danmark. Master har et omfattende og det rette kvalitetsmæssige udbud af analyser og tests, som er fyldestgørende for enhver rekrutterings- og konsulentvirksomhed. Nedenstående er citat fra masterTM.

Læs mere på Master Danmark A/S

International managementvirksomhed

Master er i dag repræsenteret over hele Europa. Virksomheden blev grundlagt i Danmark i 1985 af Bjarne Mønster, som bag sig havde mange års erfaring i ledelse og uddannelse samt en lang karriere som topleder i en førende international virksomhed i Danmark. Master ekspanderede hurtigt i Skandinavien og fandt sin professionelle niche i 1988 med nye aktiviteter i Danmark og Sverige. Efterhånden opstod der også forretninger i både Norge og Finland. I de tidlige år, var Masters forretning primært fokuseret på uddannelse, coaching og udvikling af eksisterende medarbejdere og ledere. I tillæg hertil fik Master også opgaver inden for executive search og rekruttering. Samtidig begyndte man at udvikle unikke værktøjer og analyser inden for områderne typologi, karriererådgivning mv. Det stod hurtigt klart, at for at opfylde de stigende krav fra HR forretningen, blev det nødvendigt for Master at stille en struktureret tilgang til rådighed og udvikle et pålideligt værktøj, som kunne hjælpe og støtte op om HR forretningen.

 

Den første version af Master Person Profil (MPP)

blev lanceret i 1985 efter 5 års intens udvikling. Siden da er MPP løbende blevet evalueret, forbedret, dokumenteret og tilpasset til udviklingen af de forretningsmæssige behov og nye teknologier. I 1990 flyttede Master gradvist sit fokus fra HR-opgaver og rådgivning til udvikling og dokumentation af analyser og test inden for blandt andet personlighed, færdigheder, kognitive evner og motivation. Væksten i resten af ​​Europa kom hurtigt i takt med at mange store virksomheder søgte nye og bedre måder at håndtere de stigende krav inden for HR. 

I dag er Master den førende europæiske leverandør af psykometriske værktøjer inden for HR-Information.

MPA - Master A/S og Change Direction

Vi anvender MPA fra Master A/S i forbindelse med vurdering af kandidater. Ydelsen Kandidatevaluering  bidrager til et endnu mere optimalt beslutningsgrundlag. Alle, der står for rekruttering af nye medarbejdere, er bevidste om, at rekrutteringsprocessen er forbundet med store omkostninger - både økonomisk og tidsmæssigt.  Inddrages en personlighedsanalyse, for eksempel. MPA'en, fås et bredere og mere dybdegående beslutningsgrundlag. Der er økonomisk tab på mange hundrede tusinde kroner, hvis den forkerte kandidat vælges. Derfor anbefaler vi hos Change Direction, at beslutningen suppleres med en personlighedsanalyse (adfærdsanalyse) og eventuelt ACE (potentiale analyse). Det har stor værdi - både på den korte og lange bane.

Læs mere om Kandidatevaluering

 


 

Kontakt Change Direction

Kontakt Change Direction, IT rekruttering, rekruttering it, IT-rekruttering, search & selection, IT headhuntning, headhunter, Aarhus, Midtjylland, Århus  +45 3215 1144

info@changedirection.dk

 
Navn:
E-mail:
Mobil:
Besked:
Kontakt
Change Direction
Samsøvej 29
DK-8382 Hinnerup v. Aarhus
sbo@changedirection.dk

Tel. 3215 1144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.