Forsiden
 
HR

Jobsøger


Din erhvervskarriere handler om dig!

Du tilbringer en meget stor og væsentlig del af dit liv på jobbet, hvorfor det er vigtigt, at nyde udfordringerne og samarbejdet i dagligdagen. Det er bestemt ikke givende og udviklende, at beskæftige sig med kedelige, intetsigende arbejdsopgaver, at være i et dårligt arbejdsklima eller at have en inkompetent chef. Derfor bør der løbende laves et karrierecheck, hvor du evaluerer dig selv i relation til dit job. Måske skal der laves en ansøgning eller måske skal du aktivt påbegynde jobsøgningen? Her vil vi rigtig gerne bistå processen med vores karriererådgivning.

 

Karriererådgivning

Karriererådgivning henvender sig til kandidater, som for eksempel ønsker coaching og udarbejdelse af en personlighedsanalyse. Den personlighedsanalyse, vi anvender, hedder Master Person Analyse (MPA)og er fra virksomheden Master. Vi skræddersyr et karriererådgivningsforløb til den enkelte, så vi bedst muligt kan hjælpe kandidaten på vej. I det skræddersyet karriererådgivningsforløb bliver kandidaterne tilført en række opdaterede metoder og værktøjer, som er væsentlige i det fremadrettede karriereforløb og i den konkrete jobsøgning. Måske bidrager karriererådgivningen til en erkendelse: At det nu, du skal skifte retning

Læs mere om karriererådgivning

Dit potentiale

Ønsker du at prøve noget nyt - at skifte karriereretning eller virksomhed, så tilbyder vi gratis, at du kan blive optaget i vores CV database med CV og ansøgning. Det er uanset om du f.eks. er  Softwareudvikler, ERP konsulent, IT-konsulent, account manager, HR-konsulent eller økonomichef m.fl. Du kan naturligvis altid anvende vores ydelse Karriererådgivning.

Gå til CV databasen

 

Kandidatudtalelser

Uanset hvor meget vi roser os selv, så er det i sidste ende kun vores kunder, kandidater og samarbejdspartnere, som kan give nuanceret information om deres oplevelser og resultater med os. Et fælles træk for de hundredvis af kandidater vi har afholdt samtale med er, at de ud over vores høje faglige niveau, oplever os, som værende direkte, positive og forretningsorienteret i tilgangen til processen. Et andet element er, at vi sætter en ære i at inddrage elementer af karriererådgivning i de personlige samtaler.
Læs udtalelser fra nogle kandidater

 

 

Følg os på LinkedIn, Change Direction LinkedIn, Søren Bo LinkedIn, Sociale medier, IT rekruttering LinkedIn

 

Gå til vores LinkedIN hjemmeside 

 

 

Eksklusivt hos Change Direction

 

 Efter den personlige samtale får du

Fri Hotline 

i alle karriere spørgsmål

 

 


  

Kontakt Change Direction

Kontakt Change Direction, IT rekruttering, rekruttering it, IT-rekruttering, search & selection, IT headhuntning, headhunter, Aarhus, Midtjylland, Århus  +45 3215 1144

info@changedirection.dk

Navn:
E-mail:
Mobil:
Besked:
Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.