Forsiden
 
HR

 

 

 Virksomhedskonsulenter inden for produktion og logistik

- Bredana Solutions udvider igen
Vi søger virksomhedskonsulenter til Bredana Solutions, der kan designe effektive Dynamics ERP-løsninger og drive projekter succesfuldt i mål.


Bredana Solutions er en solid it-virksomhed med speciale i Microsoft Dynamics 365 Business Central, og kunderne er mellemstore virksomheder indenfor handel, logistik og produktion. De har over en længere periode oplevet stor tilgang af nye kunder og projekter til netop disse brancher, hvor de har speciale i at implementere løsninger, der optimerer virksomhedsprocesser.

Grundet den kraftige vækst søger de nu to nye kollegaer til deres team af dygtige ERP-konsulenter. De har hovedkontor i Kolding og afdeling i Aarhus. Arbejdsstedet er i Kolding. 

 

Tag ansvar for implementeringsprocessen
og sikre kunden den rigtige ERP-løsning

 

Udfordringen

Som virksomhedskonsulent får du en vigtig rolle i at optimere kundens processer indenfor logistik og produktion. Kort sagt designer du Dynamics ERP-løsninger, som effektiviserer kundens forretning.


Du er med i hele processen – fra behovsanalysen og design af løsningen, til udvikling, tilpasning og implementering, samt vejledning og undervisning i systemet. I processen arbejder du tæt sammen med systemudviklerne, som står for de programmæssige tilpasninger og den tekniske installation. Samtidig driver du eller bidrager til projektledelsen.

Du bliver en del af et stærkt team med fagligt kompetente kollegaer, som hjælper med at dygtiggøre dig i konsulentrollen. Du får mange muligheder for at udvide og opkvalificere kompetencer, tage ønskede certificeringer og udvikle dig både fagligt og personligt.

 

Dine opgaver

  • Analysere og optimere processer

  • Løsningsdesign og tests
  • Udarbejde vejledninger og undervise kunder
  • Opsætning og implementering

Personlig udvikling i en afvekslende hverdag

 

Bredana Solutions tilbyder
De tilbyder en attraktiv arbejdsplads med godt kollegaskab, bonusordning og andre favorable personalegoder. Deres medarbejdere har ofte høj anciennitet i Bredana Solutions, for hos dem er de langvarige relationer vigtige, både i relation til kunder og medarbejdere. Derfor vægter de også deres medarbejderes motivation højt, og de går langt for at sikre tilfredshed, et godt arbejdsmiljø samt har fokus på work-life-balance. 

 

Om dig

  • Du kan se dig selv i rollen som rådgiver og underviser
  • Er god til at gennemskue komplekse udfordringer og finde løsninger
  • Har et højt drive og er initiativrig
  • Har minimum nogle års erfaring med produktion og logistik
  • Har erfaring med Microsoft Dynamics Business Central / NAV – enten som konsulent eller som superbruger i en virksomhed

 

Yderligere oplysninger

Kontakt seniorkonsulent Søren Glavind Bo fra Change Direction på 26 71 11 44 eller sbo@changedirection.dk.

 

Send din ansøgning nu!

Søg stillingen med det samme, da der er hurtig tiltrædelse.

Stillingens ref. nr.: SB-6080

 

Virksomheden

Bredana Solutions er en del af Bredana Gruppen, som har leveret IT- og ERP-løsninger til danske virksomheder i mere end 30 år. Bredana Gruppen er partnerejet, økonomisk stærk funderet og beskæftiger omkring 70 medarbejdere fordelt på kontorerne i Aarhus og Kolding.

 


 

 

Change Direction - Skræddersyet IT-rekruttering

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.