Forsiden
 
HR

 

 


 


Virksomhedskonsulent inden for økonomi

- vil du også være en del af et succesfuldt team?


 

 


Bredana Solutions søger endnu en virksomhedskonsulent inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central med fokus på økonomi.

Bredana Solutions er en solid it-virksomhed med speciale i Microsoft Dynamics 365 Business Central. Deres kunder er mellemstore virksomheder indenfor handel, logistik og produktion. Over en lang periode har de oplevet stor tilgang af nye kunder og projekter til netop disse brancher, hvor de har speciale i, at implementere løsninger, der optimerer virksomhedsprocesser. Fokus er økonomi, men er dit speciale produktion/logistik, så har du også muligheden. 

Grundet den kraftige vækst søger de endnu flere kollegaer til teamet af dygtige ERP-konsulenter. De har hovedkontor i Kolding og afdeling i Aarhus. Arbejdspladsen er i Kolding.

 

Tag ansvar for implementeringsprocessen
og sikre kunden den rigtige ERP-løsning

 

Udfordringen

Som virksomhedskonsulent er det dit ansvar at levere professionel rådgivning og assistance til kunden. Du får således en vigtig rolle i, at optimere kundens processer inden for økonomiområdet. Kort sagt designer du Dynamics ERP-løsninger, som er med til, at effektiviserer kundens forretning.


Du er med i hele processen – fra behovsanalysen og design af løsningen, til udvikling, tilpasning og implementering, samt vejledning og undervisning i systemet. I processen arbejder du tæt sammen med systemudviklerne, som står for de programmæssige tilpasninger og den tekniske installation. Samtidig driver du eller bidrager til projektledelsen.

Du bliver en del af et stærkt team med fagligt kompetente kollegaer, som hjælper med at dygtiggøre dig i konsulentrollen. Du får mange muligheder for at udvide og opkvalificere kompetencer, tage ønskede certificeringer og udvikle dig både fagligt og personligt.

 
Dine opgaver

  • Analysere og optimere processer med fokus på økonomiområdet

  • Løsningsdesign og tests
  • Udarbejde vejledninger og undervise kunder
  • Opsætning og implementering

Personlig udvikling i en afvekslende hverdag


Bredana Solutions tilbyder

De tilbyder en attraktiv arbejdsplads med godt kollegaskab, bonusordning og andre favorable personalegoder. Medarbejderne har ofte høj anciennitet i Bredana Solutions, for de vægter langvarige relationer, både i relation til kunder og medarbejdere. Derfor prioriteres medarbejderes motivation højt, og de går langt for at sikre tilfredshed, et godt arbejdsmiljø samt fokus på work-life-balance. 

 


Om dig

  • Du trives i rollen som konsulent, rådgiver og underviser
  • Er god til at gennemskue komplekse problemstillinger og finde løsninger
  • Har et højt drive, er initiativrig og får afsluttet opgaverne
  • Har minimum nogle års erfaring med økonomi
  • Har erfaring med Microsoft Dynamics 365 Business Central alternativt Microsoft Dynamics NAV – enten som konsulent eller som superbruger i en virksomhed

Yderligere oplysninger

Kontakt Seniorkonsulent, Søren Glavind Bo fra Change Direction på 26 71 11 44 eller sbo@changedirection.dk
Alternativ kan du kontakte Bredanas Leverancedirektør, Lars Didrichsen, på 76 30 85 53 eller ldi@bredana.dk


 

Send din ansøgning nu!

Søg stillingen med det samme, da der er hurtig tiltrædelse.

Stillingens ref. nr.: SB-6100

 

Virksomheden

Bredana Solutions er en del af Bredana Gruppen, som har leveret IT- og ERP-løsninger til danske virksomheder i mere end 30 år. Bredana Gruppen er partnerejet, økonomisk stærk funderet og beskæftiger omkring 70 medarbejdere fordelt på kontorerne i Aarhus og Kolding.

 


 

 

Change Direction - Skræddersyet IT-rekruttering

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.