Forsiden
 
HR

 

 


BESAT


 

Bredana Solutions er en solid it-virksomhed i vækst med speciale i Microsoft Dynamics 365 Business Central. Kunderne er mellemstore virksomheder indenfor handel, logistik og produktion, hvortil de oplever stor tilgang af nye kunder og projekter. Deres speciale er at implementere løsninger, der optimerer virksomhedsprocesser. For at understøtte den stadig stigende ordretilgang søger de nu en Systemkonsulent til teamet af dygtige ERP-konsulenter. Bredana Solutions har hovedkontor i Kolding og en afdeling i Aarhus, hvor denne stilling er placeret.

 

Deltag i implementering af ERP-løsninger


Udfordringen
Som Systemkonsulent får du en væsentlig rolle i implementering af såkaldte fast-track leverancer, hvor hovedparten er standardiserende løsninger. Du arbejder tæt sammen med et stort hold af virksomhedskonsulenter, som har stået for de indledende behovsanalyser. Udover deltagelse i implementeringer får du mulighed for at supportere kunder med driftsopgaver i forbindelse med brug af Microsoft Dynamics 365 Business Central.
Har du de fornødne tekniske kompetencer får du i øvrigt mulighed for at assistere, hvis der måtte være mindre tekniske opsætninger, der skal løses ude hos kunderne.
Du bliver en del af et stærkt team med fagligt kompetente kollegaer, som står klar til at hjælpe og guide dig til at blive en dygtig konsulent. Der er således mange muligheder for at udvide og opkvalificere dine kompetencer, tage certificeringer og udvikle dig både fagligt og personligt.


Alsidige opgaver i en succesrig virksomhed

Bredana Solutions tilbyder
Bredana tror på de langvarige relationer både i forhold til deres kunder, men i særdeleshed også hos deres medarbejdere. Derfor vægter de deres medarbejderes personlige motivation højt, og de går langt for at sikre deres medarbejderes tilfredshed. Bredana tilbyder en indbydende, og på alle måder attraktiv arbejdsplads, med en uformel omgangstone, godt socialt samvær og favorable personalegoder. Du får løn efter kvalifikationer, bonusordning og fleksibilitet til at planlægge din egen hverdag så du får den rette work-life balance.


Om dig

  • Generel erfaring med NAV / Microsoft Dynamics 365 BC
  • Er god til at gennemskue driftsprocessen og finde løsninger
  • Gerne kendskab til Continia produkterne (Document Capture, Payment Management etc.)
  • Det vil være fint, hvis du har lidt tekniske kompetencer og generelt er teknisk interesseret
  • Du trives i den udadvendt rolle og motiveres af at hjælpe kunderne
  • Du har et godt drive, er selvmotiverende og god til at få afsluttet opgaverne

 

Ansøgning
Send din ansøgning nu, da samtalerne afholdes løbende.

Stillingens ref. nr.: SB-6030


Ring gerne med spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent, Søren Glavind Bo fra Change Direction på 26 71 11 44 eller sbo@changedirection.dk.

 

 

 

Om Bredana Solutions
Bredana Solutions er en del af Bredana Gruppen, som har leveret IT- og ERP-løsninger til danske virksomheder i mere end 30 år. Bredana Gruppen er partnerejet, økonomisk stærk funderet og beskæftiger omkring 70 medarbejdere fordelt på kontorerne i Aarhus og Kolding.

 

 


 

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.