Forsiden
 
HR

 

 


BESAT


 


Vores kunde Vecos, som har hovedkvarter i Holland, vækster kraftigt globalt og har i dag over 1. mio. daglige brugere af deres system. De ønsker nu at sætte endnu mere fokus på et af deres nøglemarkeder og søger derfor en stærk kommerciel profil, som får ansvaret for det Skandinaviske marked. Med afsæt fra Danmark, får du en attraktiv udfordring ved at blive den første i Vecos skandinaviske salgsteam. 


Ønsker du den rigtige arbejdsgiver
og ikke kun det rigtige job?

 

Udfordringen

Med reference til den internationale Salgsdirektør i Holland bliver du markedsansvarlig for hele den Skandinaviske region. Via din udprægede forretningsorienterede profil og tekniske forståelse skal du være katalysator for, at Vecos får udbygget deres position og indfriet vækstpotentialet indenfor electronic locker management systems. 

I den nyoprettede stilling får du store frihedsgrader, hvor din naturlige entusiasme og energi brænder igennem både internt og eksternt. Du får ansvaret for at drive alle b2b aktiviteter frem til nye kundeprojekter.

En væsentlig forudsætning er din værktøjskasse, herunder at du er bevidst om værdien af relations-skabende kommunikation, hvad enten det er skriftligt, mundtligt eller visuelt. Du skal scenevant kunne begå dig på alle niveauer hos de Skandinaviske virksomheder. I dag er nogle af Vecos Skandinaviske kunder PwC, Lego, Vattenfall, Telia og Tele2.

Vecos forventer, at du kan flytte regionen til næste niveau og samtidigt opbygge dit regionale team.

 

Fokus på medarbejdertrivsel
Fleksibilitet, glæde og udvikling i jobbet

 

Derfor skal du søge

Vecos har allerede talrige regionale virksomhedsrelationer indenfor de største mærker af kontormøbler, disse relationer giver dig en god indledende pipeline.
Du motiveres af, at arbejde selvstændigt med stor medbestemmelse og trives som teamplayer i en kultur præget af stærkt sammenhold, hvor medarbejderne har en følelse af at være i familie. En væsentlig del af din on-boarding gennemføres i tæt samarbejde med den internationale Salgsdirektør og direkte kollegaer i Holland, som i en længere periode har håndteret det skandinaviske marked.
Stillingen er attraktiv for dig, hvis du motiveres af at være i en solid vækstvirksomhed, hvor medarbejderne er ambitiøse, målrettet og hvor humor og positiv indstilling er en vigtig del af hverdagen. Der tilbydes en attraktiv lønpakke, som matcher de stillede krav.

Du ved hvad du kan

Selvom du møder modstand forbliver du selvsikker, beslutsom og resultatorienteret. Du behersker balancen mellem at være opsøgende og vedligeholdende og ved hvornår din indsats kræves. Vecos leder efter en energisk person med imødekommende attitude og ikke kun en med de rigtige kompetencer. 

  • Det er en klar fordel, hvis du har en baggrund inden for salg af kontormøbler eller byggeteknologi, som f.eks. booking af lokaler eller adgangskontrol.
  • Bachelor- eller kandidatgrad
  • Minimum 4 års erhvervserfaring i globale og multikulturelle organisationer
  • God til skriftlig og mundtlig kommunikation på både dansk og engelsk
  • Motiveres af rejseaktivitet på tværs af de skandinaviske lande og teammøder i Holland


Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til, at kontakte rekrutterings og search virksomheden Change Direction Seniorkonsulent Søren Glavind Bo på (+45) 26 71 11 44 eller sbo@changedirection.dk.

 

Send din ansøgning nu!

Søg stillingen med det samme, da vi holder samtalerne løbende.

 


Vecos

Team Vecos er en hurtig voksende globalvirksomhed indenfor electronic locker management systems. 
Med deres smarte systemer er de på en mission om at sætte verden i stand til at arbejde dynamisk - et dynamisk kontor har brug for Vecos fleksible skabsløsning for at gøre det muligt for medarbejderne at bevæge sig frit.
De har allerede over 1 mio. globale daglige brugere af systemet og er privilegeret af, at arbejde for kunder med de største brands, som EY, Lego, Heineken, Nike, Microsoft, Starbucks og LinkedIn. Vecos er vokset til at blive markedsleder, og forventer at fordobles i størrelse i løbet af de næste tre år.

For Vecos handler det ikke kun om deres banebrydende teknologi. Team Vecos know-how og praktisk ekspertise holder deres nye og eksisterende kunder langt foran når det kommer til dynamisk arbejde - og det er grunden til, at Vecos er branchens førende indenfor electronic locker management systems. 
Team Vecos har i øjeblikket over 60 stærkt drevne og energiske kolleger, der arbejder globalt fra Holland og resten af Europa, USA og Australien.
Læs mere om Vecos.

 


  

Øvrige stillinger

 

 

 

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.