Forsiden
 
HR

 

 

 


Besat

 


 SSI SCHÄFER, som er en af verdens største og førende inden for sit felt, er i gang med en større udvidelse af deres 25 mands store danske software afdeling, da de ønsker at intensivere indsatsen på kvalitet - både i deres softwareløsninger og internt i softwareafdelingen. I den forbindelse ønsker man at ansætte en Quality Assurance Consultant i det nyoprettede kvalitetsteam.
Stillingen er placeret i Aalborg afdelingen. Det danske hovedkontor ligger i Hadsund.

 


SSI SCHÄFER udvider igen deres software afdeling

 

Udfordringen 

På verdensplan er SSI SCHÄFER kendt for deres kvalitet, hvilket også er nøgleordet i denne stilling. Du får medansvaret for at drive og sikre kvaliteten igennem testforløbene. Det forventes, at du har erfaring med at designe og gennemføre detaljeret testforløb. Du får medindflydelse omkring teorier, metoder og strategi for være med til at sikre, at de implementerede tiltag, reelt virker i praksis.
Dine kollegaer i afdelingen står klar til at bidrage og give specifik sparring og indføring i den avancerede logistiksoftware, samt deres nuværende metoder og arbejdsgange.
Din primære fokus vil være QA under realiseringsfasen og herudover testplaner, test-cases og teststrategier.

Betydende rolle med ansvar og indflydelse

 

SSI SCHÄFER tilbyder 

Du får en udfordrende stilling i en international koncern, som udvikler både manuelle og fuldautomatiske lager og logistikløsninger. Medarbejderne prioriterer humor og en uformel omgangstone, hvilket giver glæde og højner både trivsel og produktivitet.

SSI SCHÄFER er klar over, at udvikling både fagligt og personlig har stor betydning for motivationen, hvorfor de har særligt fokus på den individuelles behov for udfordringer og videreudvikling. Lønnen er attraktiv og kvalifikationssvarende, med flextid, pensionsordning, sundhedsforsikring og seks ugers ferie. Godt team-orienteret sammenhold prioriteres, da det skal være sjovt at gå på arbejde. For at give sammenholdet et ekstra boost afholdes der regelmæssigt sociale arrangementer både i ind- og udland.


Mulighed for at besøge internationale kunder

 

Du ved, hvad du kan

Af natur er du en selvmotiverende teamplayer, som trives i både med- og modvind og er i stand til at stille de kritiske spørgsmål. Du er kreativ i din samarbejdsform, men i særdeleshed i udformning af procedurerne til sikring af softwarekvaliteten.

  • Relevant uddannelse
  • Du har minimum to års relevant erhvervserfaring - gerne mere
  • Du har QA erfaring med f.eks. testledelse, teststrategi, testplaner, mv.
  • Du har gode kommunikations og samarbejdsegenskaber
  • Måske kender du til logistikbranchen
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med SCRUM og/eller feature-driven development
  • Dansk og engelsk flydende i både skrift og tale
  • Rejseaktivitet vil forekomme, dog max. 30-60 dage om året

 

Yderligere oplysninger

Kontakt seniorkonsulent Søren Glavind Bo fra Change Direction på 26 71 11 44 eller sbo@changedirection.dk.  

 

Send din ansøgning nu!

Søg stillingen med det samme, da vi holder samtalerne løbende.


Stillingens ref. nr.: SB-6050

 

 

Virksomheden

SSI Schäfer A/S, Hadsund, er et datterselskab af den tyske SSI Schäfer koncern. Virksomheden leverer, producerer og implementerer logistikløsninger i form af lagerinventar og -logistik, komplette optimerende løsninger, herunder både manuel og fuldautomatisk produktion og plukning. SSI Schäfer koncernen er en af verdens største og førende inden for sit felt og beskæftiger mere end 9.500 ansatte på verdensplan med selskaber i 70 lande. Virksomheden er kendt for kvalitet i alle led - fra produkter til service.
På verdensplan er der ca. 1.200 softwareudviklere.

 


  

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.