Forsiden
 
HR

 

 


BESAT


 
Har du god erfaring indenfor IT og teknologi? Og brænder du for at kommer videre og få mere ansvar? Så har du nu muligheden for at blive ansvarlig for Schurs IT-afdeling. Vækstvirksomheden Schur søger en dygtig kollega, som med direkte reference til Group Digitalization Director skal være med til at gøre en forskel og sætte sit præg på deres omfattende IT-infrastruktur.

Stillingen er placeret på Schurs hovedkontor i Horsens.

Fleksibel og alsidig stilling med store muligheder

 

Udfordringen

Ud over at lede IT-afdelingen skal du sammen med dit team deltage i arbejdet med en stor del af Schurs samlede IT-infrastruktur og teknisk udstyr. Deres ERP-løsning varetages af den øvrige del af Group IT.
Overordnet består opgaverne af implementering, løbende drift, videreudvikling og vedligeholdelse. Herunder bl.a. udrulning af Office365, Teams dokumentstyring og SharePoint optimering. Schur har outsourcet IT-driften til en ekstern partner. Du bliver ansvarlig for samarbejdet med partneren, samt at sikre optimale procedurer og optimering af deres servicedesk. IT-teamet arbejder både med dybere fejlfinding / problemløsning, samt guidning af brugerne når de har behov for support. Schur anvender selvkørende truck og andet teknisk udstyr i produktionen og din afdeling yder af og til teknisk hjælp.
Du får frihed under ansvar og det forventes, at du selv er i stand til at tage mere og mere ansvar.

Fokus på work-life balance


Derfor skal du søge

Du får et attraktivt job med ansvar for en mindre IT-afdeling i positiv og markant udvikling, hvor medarbejderne arbejder dedikeret for, at bringe Schurs IT-setup ind i fremtiden. Løsningen anvendes i dag af ca. 700 brugere i både Danmark og udlandet.
Schur tilbyder en international atmosfære med alsidige udfordringer og en hverdag, som du selv har indflydelse på. De anvender Microsofts produktportofølge og via et tæt samarbejde med Microsoft, får du løbende mulighed for at få relevante certificeringer.

 • Der er fleksibilitet omkring arbejdstid, sted og opgaver
 • Schur tilbyder høj grad af medbestemmelse og indflydelse
 • En organisation hvor humor og en positiv indstilling er en vigtig del af hverdagen
 • Fokus på medarbejdertrivsel med vægt på fleksibilitet, glæde og udvikling i jobbet
 • Attraktiv løn, pensionsordning, 6 ugers ferie mv.

Dine kompetencer

Schur anvender en række soft- og hardware produkter og det er ønskeligt, at du har erfaring med:

 • Azure AD og onprem AD
 • VMware
 • SCCM/intune
 • Administration af Microsoft 365 herunder Teams og SharePoint
 • Sikkerhed

Du har en relevant IT-uddannelse og praktisk erfaring med ledelse af en mindre IT-afdeling, herunder projektledelse. Der foretrækkes en profil, som har kendskab til almen Server Management f.eks. Windows Server, DHCP, DNS, AD, Exchange, Printere, SQL, SCCM og på klienter niveau med Windows OS mv. Du er god til skriftlig og mundtlig kommunikation på både dansk og engelsk. 


Personligt

Schur vægter dine personlige kvaliteter højt. De opfatter IT-teamet som et servicecenter, hvilket fordrer, at du arbejder løsnings- og samarbejdsorienteret med høj grad af ansvarlighed, fleksibilitet og omstillingsparathed. 
Samtidigt er du:

 • Parat til at tage ansvar og lede IT-teamet
 • Nysgerrig og brænder for konstant at udvikle og lære nye ting
 • God til at kommunikere både til teamet og brugerne på en let forståelig måde
 • Struktureret, kvalitetsbevidst og kender værdien af detaljen
 • Drevet af gå-på mod, godt humør og har en god situationsfornemmelse

 

Yderligere oplysninger

Tøv ikke med at kontakte Change Direction Seniorkonsulent Søren Glavind Bo på (+45) 2671 1144 eller sbo@changedirection.dk.  


Send din ansøgning nu!

Søg stillingen med det samme, da vi holder samtalerne løbende.

Stillingens ref. nr.: SB-8010
Schur International A/S

Schur International a/s er et team af 12 selskaber, og som koncern beskæftiger de 1000 medarbejdere på lokationer i Danmark, Sverige, Tyskland, USA og Australien. Schur er familieejet og blandt de ældste emballageproducenter i verden og leverer kundetilpassede emballageløsninger og maskineri til nogle af de største brands i verden inden for en række forskellige industrier. Schur er i høj grad drevet af teknologisk innovation og har specialiseret sig inden for kartonemballage, fleksible emballageløsninger og automatiseret produktionsudstyr.

Du kan læse mere om Schur International A/S 

 


  

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.