Forsiden
 
HR

 

 

 


BESAT


 Du har nu en unik mulighed for at komme om bord i en softwareafdeling bestående af 25 dygtige medarbejdere, hvor hverdagen er fyldt med humor, medbestemmelse og softwareudvikling. Stillingerne hos SSI Schäfer er beliggende i et spændende kontormiljø centralt i Aalborg. Derudover ligger der en afdeling i Hadsund, som også besøges løbende.

 

Udfordringen 

Du får lov til at være med i hele processen med softwareudvikling til de fuldautomatiske lager- og logistiksystemer. Du er med på alle niveauer og i alle lag i de kundetilpassede løsninger, både back-end og front-end, og du vil være med igennem udvikling, verificering og efterfølgende deployment hos kunden. Din kontaktflade bliver stor og med alsidige opgaver, som blandt andet inkluderer interfaces, forretningslogik, databaser, ruteoptimering og kapacitetsstyring. Der er både små og store projekter, og du har altid en eller flere kollegaer at sparre med.

 

Afslappet kultur med indflydelse

 

SSI SCHÄFER tilbyder 

En udfordrende stilling i en international koncern med store faglige og personlige udviklingsmuligheder.  En velfungerende organisation med en uformel omgangstone, et sundt arbejdsklima hvor medarbejderes læring og udvikling sikres. Du vil få en attraktiv løn i henhold til både job og kvalifikationer, flextid, pensionsordning, sundhedsforsikring og seks ugers ferie. Medarbejderne har et godt sammenhold med fokus på, at det skal være sjovt at gå på arbejde og på at bevare det gode sammenhold ved regelmæssigt at afholde sociale arrangementer både i ind- og udland.


Mulighed for at besøge internationale kunder

 

Du ved, hvad du kan

Du er fagligt velfunderet, og det forventes, at du har: 

  • en relevant IT-uddannelse
  • 2 - 3 års erfaring med Java-programmering
  • er lærenem og nysgerrig om programmeringssprog, teknologier og platforme
  • databaseerfaring
  • erfaring med designstandarder og interesse for at udvikle agilt
  • Behersker engelsk flydende i skrift og tale.
  • Det kan være en fordel, at du kan spille bordfodbold 

 

SSI SCHÄFER satser på, at du både kan arbejde selvstændigt og i teams, er ansvarsbevidst og med god situationsfornemmelse. Udviklingsafdelingen er kendetegnet ved at levere kvalitet og overholde deadlines.

 

Hverdagen er præget af stor alsidighed herunder, at der nu og da arbejdes på kontoret i Hadsund. I forbindelse med implementering og installation kan der desuden være rejser ud til kunderne, primært i Norden. Der tilbydes 24/7 second-level-support til kunder i regionen, og man vil derfor indgå i en vagtordning med enkelte vagter om måneden.


Yderligere oplysninger

Kontakt seniorkonsulent Søren Glavind Bo fra Change Direction på 26 71 11 44 eller sbo@changedirection.dk.  

 

Send din ansøgning nu!

Søg stillingen med det samme, da vi holder samtalerne løbende.


Stillingens ref. nr.: SB-6040

 

 

Virksomheden

SSI Schäfer A/S, Hadsund, er et datterselskab af den tyske SSI Schäfer koncern. Virksomheden leverer, producerer og implementerer logistikløsninger i form af lagerinventar og -logistik, komplette optimerende løsninger, herunder både manuel og fuldautomatisk produktion og plukning. SSI Schäfer koncernen er en af verdens største og førende inden for sit felt og beskæftiger mere end 9.500 ansatte på verdensplan med selskaber i 70 lande. Virksomheden er kendt for kvalitet i alle led - fra produkter til service.
På verdensplan er der ca. 1.200 software udviklere.

 


  

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.