Forsiden
 
HR

 

 


IT Manager

- spillende træner med fokus på teknologi, drift og digitalisering


 

 


HOLMRIS B8 vækster og for at understøtte den forretningsmæssige IT-udvikling søger de en ny IT-Manager, som får ansvaret for den samlede IT-installation, samt et team på to mand.
Med reference til deres CFO, skal du stå i spidsen for teamet og sikre struktureret driftsstabilitet, samt bidrage til videreudvikling af IT-infrastrukturen, digitaliseringen og cloud strategi. I dag har de 6 lokationer i Danmark. Stillingen er beliggende i Bjerringbro.


Vil du arbejde for brancheførende virksomhed?

Udfordringen
Du får ansvaret for at lede og motivere IT-afdelingen, samt at sikre at HOLMRIS B8 samlede IT-infrastruktur, applikationssoftware og teknisk udstyr konstant er optimalt kørende.
Overordnet består opgaverne af implementering, løbende drift og vedligeholdelse, samt videreudvikling af forretningsstøttende tiltag, herunder automatising af procedurer. IT-teamet arbejder desuden med dybere fejlfinding / problemløsning, samt guidning af brugerne, når de har behov for support.

Du får ansvaret for IT på samtlige 6 lokationer, hvilket fordrer, at du er synlig og proaktivt opsøgende i  identificeringen af lokale IT-tekniske udfordringer og brugernes anvendelse af applikationerne. HOLMRIS B8 har outsourcet IT-driften til en ekstern partner og du har ansvaret for samarbejdet med denne med fokus på optimale procedurer og løbende optimering/forbedring.

Du får stor grad af frihed under ansvar og det forventes, at du tager mere og mere ansvar og udvikler stillingsindholdet. HOLMRIS B8 Microsoft ERP-løsning serviceres og videreudvikles af en ekstern partner, hvortil din opgave er, at levere en gnidningsfri og acceptabel performance på serverinstallationen.

Derfor skal du søge
Du får et attraktivt job i en succesfuld vækstvirksomhed med mulighed for, at påvirke teknologien og organisationens anvendelse. HOLMRIS B8 er åben og lyttende overfor lønsomme udvidelser og forventer, at du bidrager med videreudviklingen af infrastrukturen, samt anvendelse af IT.  
IT-teamet ser frem til, at få en leder, som proaktivt og med et glimt i øjet motiveres af, at have en driftsstabil løsning og har fokus på arbejdsklimaet og den enkelte medarbejder.
Du kommer til at arbejde bredt sammen med den øvrige organisation, hvilket hurtigt vil give dig et indblik i virksomheden og den overordnede identificering af IT problemstillinger.

  • En flad organisation med humor og positiv indstilling, som en vigtig del af hverdagen
  • Fokus på medarbejdertrivsel med fleksibilitet, glæde og udvikling i jobbet
  • Fleksibilitet om arbejdstider og sted
  • En lønpakke, som matcher de stillede krav

Styrkelse af IT teknologien hos HOLMRIS B8

 

Dine kompetencer
Det forventes at du har et godt fundament indenfor Microsoft-produkter, netværkssegmentering- og brugeradministration, samt praktisk viden om IT-sikkerhed og generel infrastruktur.

Du har sandsynligvis erfaring fra lignende stilling eller du er klar til næste niveau i din karriere.

 

  • Motivereret for at arbejde med udvikling af et IT-team 
  • Interesseret i at arbejde med planlægning og strukturering
  • Forretningsmæssig viden om IT-anvendelse og en bred general IT-interesse, indsigt og erfaring
  • Din erfaring og personlige egenskaber vægtes højere end din uddannelse

 

Personligt
Du trives i en udadvendt rolle og med stor motivation påtager dig ansvaret for det tekniske setup. Din empati og menneskelige forståelse giver dig det rette fundament for, at få det optimale ud at dit IT-team. Du drives af nysgerrighed både fagligt og personligt og befinder dig godt i rollen, som leder af et team. Du motiveres af og evner at sætte dig ind i nye applikationer, som fremadrettet skal højne løsningen. Du kommunikerer med en balanceret gennemslagskraft og evner både at koordinere og lede projekter, samt har evnen til, på en let forståelig og pædagogisk måde, at formidle ny IT funktionalitet til brugerne.
Du er åben og ærlig med en uformel omgangsform, har overblik og indblik, samtidig med, at du er i stand til, at udfordre og sparre med dit team og den øvrige organisation.

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Change Direction Seniorkonsulent Søren Glavind Bo på (+45) 2671 1144 eller sbo@changedirection.dk.  

  

 

Send din ansøgning nu!

Søg stillingen med det samme, da vi afholder samtalerne løbende.

 

Ref. nr.: SB-9220 

 

 


Læs mere om HOLMRIS B8.

 


  

Øvrige stillinger

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.