Forsiden
 
HR

 

 


BESAT


 

Skamol vækster og for at understøtte udviklingen søger de, til nyoprettet stilling, en IT Manager, som får ansvaret for et velfungerende IT-team på aktuelt 4 mand. Med direkte reference til deres CIO, skal du stå i spidsen for teamet og sikre driftsstabilitet og sikkerheden i den samlede IT-infrastruktur. Derudover skal du i samarbejde med IT-organisationen bidrage til videreudvikling af IT-infrastrukturen, digitaliseringen og cloud strategi.

Stillingen er beliggende enten i Skive eller Aarhus.

 

Ledelse af erfarent IT-team

 

Udfordringen

Du vil indgå i et tværgående lederteam, som har det samlede strategiske ansvar for Skamols IT, forretningsapplikationer, ERP, Supply Chain mv.  Sammen med eksterne partnere får du ansvaret for at Skamols IT-infrastruktur er tidssvarende og optimalt sammensat, samt for styring og koordinering til alt fra overvågning til teknologi. IT-sikkerhedstiltag, etableringen af nye servere mv. IT-teamet ser frem til, at få en leder, som proaktivt og med høj grad af ansvarlighed motiveres af, at sikre 0% nedetid, at koordinere og lede projekter, samt konstant at havde fokus på sikkerhedsniveauet og monitorering af dette. Du kommer til at arbejde bredt sammen med både fabriksledere og andre funktionelle områder, hvilket hurtig vil giver dig et indblik i Skamol

 

Derfor skal du søge
Du får et attraktivt job i en vækstvirksomhed, som har stor fokus på IT og teknologi, hvilket bidrager til en konstant udvikling af dine faglige såvel som personlige egenskaber. Skamol er åben og lyttende overfor lønsomme udvidelser og forventer at du bidrager med videreudviklingen af infrastrukturen.

 • Et internationalt miljø i en succesfuld vækstvirksomhed

 • En flad organisation med humor og positiv indstilling, som en vigtig del af hverdagen

 • Fokus på medarbejdertrivsel med fleksibilitet, glæde og udvikling i jobbet

 • Fleksibilitet om arbejdstider og sted

 • Enkelte rejsedage til Skamols produktionsenheder

 • En lønpakke, som matcher de stillede krav

Nyoprettet position til styrkelse af IT-teknologien

Dine kompetencer

I dag anvender Skamol Microsoft produkt pallette herunder Office 365 og det forventes, at du har godt kendskab både til Office 365 samt licenseringen. Du har sandsynligvis erfaring fra lignende stilling eller du er klar til næste niveau i din karriere. 

 • Erfaring med netværks segmentering og generel infrastruktur
 • Motivereret for at arbejde med udvikling af et IT-team 
 • Interesseret i, at arbejde med planlægning og strukturering
 • Forretningsmæssig viden om IT-anvendelse og en bred general IT-interesse, indsigt og erfaring
 • Du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt
 • Din erfaring og personlige egenskaber vægtes højere end din uddannelse 

 

Personligt
Du er udadvendt og trives med ledelse, dog uden fuldstændigt at slippe det tekniske. Din empati og menneskelige forståelse giver dig det rette fundament for at få det optimale ud at dit IT-team. Du er udpræget proaktiv og sætter IT-sikkerhed højt. Du drives af nysgerrighed både fagligt og personligt og ledelsesdisciplinen er helt naturlig for dig. Du motiveres af og evner at sætte dig ind i nye applikationer, som fremadrettet skal højne løsningen. Du kommunikerer med en balanceret gennemslagskraft uden at bruge mange EDB-prægede formuleringer. Naturligvis er du omstillingsparat og trives med forandringer.
Du er åben og ærlig med en uformel omgangsform, har overblik og indblik, samtidig med, at du er i stand til, at udfordre og sparre med dit team.

 

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Change Direction Seniorkonsulent Søren Glavind Bo på (+45) 2671 1144 eller sbo@changedirection.dk.  

  

 

Send din ansøgning nu!

Søg stillingen med det samme, da vi holder samtalerne løbende.

 

Ref. nr.: SB-9100

 

 

 

 


 

Om Skamol

Skamol producere tekniske isoleringssystemer og tilbyder en bred vifte af applikationer inden for byggeri og industri. De har eksisteret siden 1912 og havde i 2021 en omsætning på over 500 mDKK. Skamol har 5 produktionsenheder i Danmark og Polen, +300 medarbejdere og et globalt salgsnetværk som omfatter Amerika, Australien, Indien, Kina, Frankrig og Tyskland mv. Skamol har været ejet af FSN siden 2013.
Læs mere om Skamol.

 


  

Øvrige stillinger

 

 

 

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.