Forsiden
 
HR

 

 

 


BESAT 


 SSI SCHÄFER, som er en af verdens største og førende inden for sit felt, er i gang med en større udvidelse af deres IT-afdeling. Herunder den centrale funktion omkring IT-idriftsættelse af fuldautomatiske lager – og logistiksystemer. Derfor søger de nu en IT-Systemteknikker, som skal være med til at implementere store WMS løsninger sammen med internationale implementeringsteams. Den nyoprettede stilling varetages med udgangspunkt i SSI SCHÄFER's afdeling i Aalborg, men hovedkontoret, som ligger i Hadsund, besøges også med jævne mellemrum. Naturligvis vil du desuden skulle besøge både de nationale og internationale kunder.


Unik mulighed for at være med i verdenseliten
 

Udfordringen 

Kvalitet er et væsentligt særkende for SSI SCHÄFER overalt i verden, hvilket også er et centralt element i denne stilling. Du kommer til, at deltage i idriftsættelsen af manuelle og fuldautomatiske procesanlæg. Løsningerne kan indeholde alt lige fra lagerinventar, kraner, robotter, logistik, fuldautomatisk produktion, plukkestationer mv. Inden idriftsættelsen ude hos kunden er du med i de interne pre-tests, hvorefter du sammen med softwareudviklerne og i samarbejdet med kunden gennemfører FAT tests og efterfølgende SAT tests ude hos kunderne.

 

Du får stille og roligt mere og mere ansvar således, at du selvstændigt bliver i stand til at drive og gennemfører FAT og SAT test. Dine kollegaer i afdelingen ser frem til at bidrage og give sparring omkring de totale løsninger, samt deres nuværende idriftsættelses metoder og arbejdsgange.

 

SSI SCHÄFER tilbyder 

Som IT-Systemteknikker vil du vil få en spændende mulighed for at være med til at implementere de helt store logistik anlæg - primært i Norden. Dette indebærer varierede hverdage, hvor du vil blive udfordret på testmetoder, teknologi og samarbejdet på tværs af organisationen, både globalt og i Danmark. Den omfattende og forskelligartede teknologi, der anvendes, stiller desuden store krav til den enkelte medarbejder, hvorfor SSI Schäfer evaluerer og prioriterer en løbende både faglig- og personlig udvikling.

 

Medarbejderne prioriterer humor og en uformel omgangstone, hvilket giver glæde, højner trivsel og produktivitet. Deres tilgang er temaorienteret med fokus på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og for at give sammenholdet et ekstra boost afholdes der regelmæssigt sociale arrangementer. Lønnen er attraktiv og kvalifikationssvarende, med flextid, pensionsordning og sundhedsforsikring. 


Mulighed for at besøge internationale kunder

 

Du ved, hvad du kan

Du har en positiv selvmotiverende tilgang til hverdagen og opgaverne. Din rolige facon er med til at danne bro i teamet mod de fælles mål. Du brænder for IT, lager og logisk, samt ønsker at arbejde med nogle af de helt store logistikløsninger.

  • Relevant uddannelse
  • Måske kender du til Jira eller lignede projektstyringsværktøj
  • General god forståelse og interesse for IT, hardware og teknologi
  • Du har gode kommunikations og samarbejdsegenskaber på flere niveauer
  • Måske kender du til logistikbranchen
  • Dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale
  • Rejseaktivitet primært i Norden vil forekomme i niveauet 100 – 150 dage om året


Yderligere oplysninger

Du er velkommen til, at kontakte Change Direction, seniorkonsulent Søren Glavind Bo på 26 71 11 44 eller sbo@changedirection.dk.  


Send din ansøgning nu!

Søg stillingen med det samme, da vi holder samtalerne løbende.


Stillingens ref. nr.: SB-6070

 

 

Virksomheden

SSI Schäfer A/S, Hadsund, er et datterselskab af den tyske SSI Schäfer koncern. Virksomheden leverer, producerer og implementerer logistikløsninger i form af lagerinventar og -logistik, komplette optimerende løsninger, herunder både manuel og fuldautomatisk produktion og plukning. SSI Schäfer koncernen er en af verdens største og førende inden for sit felt og beskæftiger mere end 9.500 ansatte på verdensplan med selskaber i 70 lande. Virksomheden er kendt for kvalitet i alle led - fra produkter til service.
På verdensplan er der ca. 1.200 softwareudviklere.

 


  

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.