Forsiden
 
HR

 

 


Intern Dynamics 365 FO konsulent

- nyoprettet stilling i førende international virksomhed


 

 

BORG Automotive Group er i gang med en større opgradering af deres ERP løsning fra den nuværende Dynamics AX 2012 R2 til Dynamics 365 Finance & Operation. For at understøtte denne proces søges nu en Dynamics 365FO profil, som vil med på rejsen.

Du får reference til ERP Manageren, som med både ERP faglig og organisatorisk knowhow vil være med i processen, som skal bringe dig ind i en succesfuld position.

BORG Automotive er Europas største uafhængige leverandør af renoverede autodele. De har afdelinger i Danmark, Polen, Storbritannien, Spanien og Frankrig.

Stillingen er placeret på BORG Automotives hovedkontor i Silkeborg.


Du får ansvar og plads til at gøre en forskel

Udfordringen

BORG Automotive oplever betydelig vækst og har en ambitiøs plan om at fortsætte den positive trend via opkøb og organisk vækst. Det stiller krav til en skalerbar og effektiv ERP-platform – der understøtter deres nuværende forretning og samtidig er klar til fremtiden.

 

Du får en central rolle i det voksende ERP team, og sammen med dine kollegaer i ind- og udland, er du med til, at sikre en gnidningsløs implementering af D365 FO applikationen. Du bliver et vigtigt bindeled mellem IT og forretningen, hvilket indebærer tæt sparring med det meste af organisationen.
Parallelt med ny implementeringerne køres der løbende projekter relateret til den nuværende og velfungerende Dynamics AX 2012 R2. I den sammenhæng deltager du i 2. level support.
Har du kompetencer til eller ønske om, at indgå i en arkitektrolle kan du med tiden få muligheden, ligesom du gradvis for muligheden for, at bidrage i de stadig stigende antal projekter relateret til systemintegrationer og udrulning hos de opkøbte virksomheder.


Fra ERP generalist til Dynamics 365FO specialist

Derfor skal du søge
Du får et attraktivt job i en solid international førende virksomhed i markant fremdrift, hvor IT og teknologi har væsentlig strategisk betydning. Du vil hurtig få selvstændige opgaver, med at designe og implementere systemændringer, hvor din viden og kompetencer kan blive udfordret både i bredden og dybden.  BORG Automotive har en uformel omgangstone, en åben ledelsesstil og en stærk virksomhedskultur med et fællesskab, hvor alle er der for hinanden. 

 • Fokus på medarbejdertrivsel med vægt på det sociale, udvikling i jobbet og god plads til humor
 • Væsentlig grad af frihed under ansvar
 • Løbende uddannelse efter behov
 • Fleksibilitet omkring arbejdstid, sted og opgaver
 • Mindre rejseaktivitet til de Europæiske afdelinger
 • Attraktiv løn og pensionsordning

Dine kompetencer

Du har god forståelse for komplekse forretningsprocesser og understøttelse af disse gennem IT-løsninger.

 • Din erfaring med Dynamics D365 FO kan f.eks. være opnået gennem en konsulentfunktion, en tilsvarende intern ERP stilling eller andet
 • Det er et plus, hvis du kender til Dynamics AX2012 R3, men ikke et krav
 • Du har kompetencer inden for procesarbejde og mapping af forretningsprocesser 
 • Gerne erfaring med deltagelse i D365 FO projektimplementeringer 
 • Du er god til skriftlig og mundtlig kommunikation på både dansk og engelsk

Som person er du

Med kontakter på tværs af organisationen trives du med at arbejde med mange mennesker og med en række forskellige forretningsområder. Du værdsætter og bidrager til de gode kollegiale relationer.
Desuden er du:

 • en naturlig problemløser, der sætter en ære i dit arbejde
 • god til, at forstå komplekse forretningsprocesser og understøtte dem gennem ERP-løsninger
 • god til at designe helhedsløsninger ud fra en holistisk tankegang
 • struktureret, kvalitetsbevidst med plads til både fornyelse og forandringer
 • selvstændig, men tænker som en teamplayer
 • vedholdende med godt personligt drive

 

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte Change Direction Seniorkonsulent Søren Glavind Bo på (+45) 2671 1144 eller sbo@changedirection.dk.  

 

 

Send din ansøgning nu!

Søg stillingen med det samme, da vi holder samtalerne løbende.


Stillingens ref. nr.: SB-9240
 


BORG Automotive Group Automotive Group

BORG Automotive Group består af BORG Automotive Reman, CPI og SBS.

For både BORG Automotive Reman og CPI gælder, at de genanvender (refabrikerer) reservedele til biler. Dette er deres største forretningsområde, og de er stolte af deres bidrag til en cirkulær økonomi gennem mere end 45 år. Deres nyeste forretningsben er SBS - en handelsvirksomhed, som fører et bredt sortiment af sliddele med fokus på friktion.

I dag er de Europas største, uafhængige refabrikeringsvirksomhed inden for autoreservedele med mere end 1900 medarbejdere fordelt på deres europæiske produktioner, lagre og kontorer. Hovedkontor er placeret i Silkeborg, hvor de netop er ved at opføre et nyt domicil, som skal stå færdig ultimo 2023.

I gennem knap 50-årige levetid har BORG Automotive været på en enorm vækstrejse, og de har store ambitioner for yderligere vækst. Derfor vil du opleve en succesrig og ambitiøs virksomhed i rivende udvikling med tillid til og et stort ansvar hos den enkelte, som skaber sine egne muligheder. 

 


  

Øvrige stillinger

 

 

 

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.