Forsiden
 
HR

 

 


Har du erfaring inden for logistik eller produktion?

Så er du måske Bredana Axcite's nye virksomhedskonsulent.


 

 

Brænder du for at optimere arbejdsgange og processer inden for Supply Chain Management eller produktion? Og samtidig kan se dig i rollen som virksomhedskonsulent for store kunder? Så her du her mulighed for at blive oplært og certificeret som ERP-konsulent inden for Microsoft Dynamics 365.

 

Bredana Axcite er i vækst, og søger derfor en kollega til deres konsulentteam i enten Kolding eller Aarhus.

 

Deres kunder er mellemstore og store virksomheder inden for produktion, handel og distribution, og de har specialiseret sig i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management (tidligere AX/FO), og udviklet egne løsninger til optimering af virksomhedsprocesser inden for logistisk og produktion.

 

Professionel og faglig rådgivning

Størstedelen af deres konsulenter kommer fra en stilling inden for logistik, produktion eller økonomi, og er hos dem blevet efteruddannet i Dynamics 365 ERP-løsningerne. Det mener de, er med til at sikre en kvalificeret forståelse af deres kunders forretning og medvirker til en høj faglig sparring omkring de optimale løsninger.

 

Du bliver en del af et stærkt team med fagligt kompetente kollegaer, som vil hjælpe dig med at dygtiggøre dig i konsulentrollen. Du får mange muligheder for at udvide og opkvalificere kompetencer, tage ønskede certificeringer og udvikle dig fagligt.

 

Dine muligheder

Bredana tror på de langvarige relationer - både i forhold til deres kunder – men i særdeleshed også hos deres medarbejdere. Derfor vægter de deres medarbejderes personlige motivation meget højt, og de går langt for at sikre deres medarbejderes tilfredshed. De tilbyder en indbydende, og på alle måder attraktiv arbejdsplads, med en uformel omgangstone, godt socialt samvær og favorable personalegoder.

 

Du får løn efter kvalifikationer, bonusordning og fleksibilitet til at planlægge din egen hverdag, så du får den rette work-life balance.

 

Dine opgaver

  • Analyse og optimering af processer
  • Løsningsdesign og tests
  • Udarbejdelse af vejledninger og undervisning
  • Opsætning og implementering

 Om dig

  • Du kan se dig selv i rollen som rådgiver og underviser
  • Er god til at gennemskue komplekse udfordringer og finde løsninger
  • Har et højt drive og er initiativrig
  • Er god til dansk og engelsk
  • Erfaring med produktion eller logistik
  • Formentlig uddannet som ingeniør, cand. merc. HD eller lignende

  

Ansøgning

Send din ansøgning nu, da samtalerne afholdes løbende.


Stillingens ref. nr.: SB-9840

Ring gerne med spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til Bredana Vice President, Carsten Slot, på telefon 8734 6821 eller seniorkonsulent, Søren Glavind Bo, på sbo@changedirection.dk eller telefon 2671 1144.

 

Om Bredana Axcite

Bredana Axcite er en del af Bredana Gruppen, der har leveret IT-løsninger til virksomheder i mere end 30 år. Bredana Gruppen er partnerejet, økonomisk stærk funderet og beskæftiger i da over 70 medarbejdere fordelt på kontorene i Aarhus og Kolding.

 

Besøg Bredana Gruppens karriereportal og få en forsmag på, hvordan det er at arbejde i Bredana Axcite: www.bredana.dk/karriere-oversigt

 

 

 

 


 

 

Change Direction - Skræddersyet IT-rekruttering

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.