Forsiden
 
HR

 

 

 


Faglig teamleder indenfor MS Dynamics 365 FO økonomi

 Brænder du for ERP og kan du lide at arbejde med mennesker?

Og ønsker du personlig udvikling, indflydelse, ansvar?

 Så bliv ”spillende træner” for Bredanas Axcite team af økonomikonsulenter


 


 

Bredanas Axcite udvider igen! De søger nu en dygtig og ambitiøs faglig teamleder, som kan stå i spidsen for deres team af økonomikonsulenter og være med til at sikre teamets fortsatte udvikling og høje faglige niveau. Din base vil enten være i Aarhus eller Kolding.

Du bliver ”spillende træner” forstået på den måde, at du har rollen som den, der får det bedste frem i teamet, og som kollegerne sparrer med om eksempelvis nye problemstillinger og komplekse opgaver. Samtidig er du med ”inde på banen” som løsningsarkitekt og virksomhedskonsulent i tæt samarbejde med det øvrige team. Derudover vil du, sammen med ledelsen, deltage på salgsmøder. Her er din rolle, med naturlig faglig gennemslagskraft, at sikre den bedste ERP-løsning til kunderne.

Professionel og dygtig faglig rådgiver

Du er god til at analysere og se sammenhænge og løsningsmuligheder i omfattende problemstillinger. Der lægges vægt på, at du er kvalitetsbevidst, videbegærlig og udadvendt. Du tager ansvar, og qua din positive natur præger du teamet gennem sparring og stærk involvering i projekterne. Din motivation for at være på forkant og se mulighederne i økonomiløsningerne betyder, at du er i stand til at fastholde og påvirke teamets faglige udvikling.

Størstedelen af konsulenterne hos Bredana Axcite kommer fra stillinger inden for økonomi, logistik eller produktion. Deres dybe kendskab til Microsoft Dynamics 365FO ERP-løsningerne er med til at sikre en kvalificeret forståelse af kundernes forretning, og medvirker til en høj faglig sparring omkring de optimale løsninger.


Hvad vil det sige at være en del af Bredana Axcite?

Bredana Axcite tror på, at den rette work-life balance, sammenholdt med en udviklende og spændende hverdag, er med til at give stor daglig jobtilfredshed. Derfor vægtes medarbejderes personlige motivation og nysgerrighed meget højt, og de går langt for at sikre medarbejderes tilfredshed. Bredana Axcite tilbyder en indbydende og på alle måder attraktiv arbejdsplads, baseret på gode og sunde værdier, en uformel omgangstone fyldt med humor, et godt socialt samvær og favorable personalegoder. Du får løn efter kvalifikationer, bonusordning og høj grad af fleksibilitet til at planlægge din egen hverdag.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Faglig ledelse af team på pt. fire økonomikonsulenter

 • Sætte retningen for og medvirke til udvikling af teamet

 • Deltage i kundemøder som betydelig faglig sparringspartner

 • Deltagelse hos kunderne i behovsanalyser omkring optimering af processer

 • Opsætning og implementering

 • Være med fra start til slut i kundeimplementeringer

Hvad står du for?

 • Du formår og tør at give kollegaer og kunderne fagligt modspil

 • Du finder det nemt at gennemskue komplekse udfordringer og finde løsninge

 • Du har et højt drive og er initiativrig

 • Du er god til både dansk og engelsk

 • Du har erfaring med Microsoft Dynamics 365 eller alternativ AX

 • Du har god erfaring med økonomi

 • Måske har du kendskab til BI

 • De er formentlig uddannet som cand.merc., HD eller lignende

 

Ansøgning og spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent, Søren Glavind Bo, på sbo@changedirection.dk eller mobil 2671 1144.

 

Send din ansøgning nu!

Søg stillingen med det samme! Vi holder samtaler løbende.


Stillingens ref. nr.: SB-6110

 

 

Om Bredana Axcite

Bredana Axcite er Gold-certificeret Microsoft-partner og specialiseret i Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management og Microsoft Dynamics 365 Finance. De udvikler softwareløsninger til optimering af virksomhedsprocesser inden for logistik og produktion.

Bredana Axcite har leveret IT-løsninger til virksomheder i mere end 30 år. De er partnerejet, økonomisk stærk funderet og beskæftiger i dag 35 medarbejdere fordelt på kontorerne i Aarhus og Kolding.

 


  

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.