Forsiden
 
HR

 

 


 

BESAT

 


 HOLMRIS B8 vækster og for at understøtte den forretningsmæssige IT-udvikling søges nu en Digitalisering- og masterdata ansvarlig, som får ansvaret for at facilitere og højne digitalisering.
Med reference til selskabets CFO, står du i spidsen for, at HOLMRIS B8 får en transparant forretningsunderstøttende løsning med entydig anvendelse af masterdata samt veldokumenteret data flow.
Stillingen er nyoprettet og er beliggende i Løsning.

 

Vil du drive forretningsmæssig digitalisering?

 

Udfordringen

HOLMRIS B8 er indenfor en branche, hvor der lægges vægt på individuelle produkt- og service løsninger til kunderne. Dette udfordrer en effektiv leverancemodel, hvor der bl.a. stilles krav til produktkonfiguration og masterdata. Derfor bliver udfordringen, ud fra et forretningsmæssigt perspektiv, at analysere nuværende masterdata, forretningsgange og dataintegration i koncernens samlede IT-løsning.  Og i samarbejde med forretningen sikre, og deltage i, implementering af effektive forretningsunderstøttende systemer/applikationer i henhold til selskabets IT strategi.
Målet med analysen er, at designe en agil roadmap og dermed skabe overblik over værdiskabende digitaliseringsområder, og i samarbejde med selskabets ledelse prioritere rækkefølgen på implementeringen af valgte initiativer.
Et væsentligt punkt i den sammenhæng er udfordringen der ligger i, at HOLMRIS B8 benytter sig af +1.200 leverandører, alle med omfattende konfigurer bare produktkataloger og samtidig sikre et effektivt data flow såvel som effektiv leverance til kunderne.
En effektiv løsning herpå vil være tidsbesparende, højne service og kvalitet overfor kunderne samt økonomisk fordelagtigt.

Det fordrer gode formidlingsevner og forretningsforståelse, at analysere funktionsområderne og samtidig tålmodigt sikre og deltage i implementering af nye applikationer og dermed opnå en større grad af digitalisering.

I dag har HOLMRIS B8 seks lokationer og du får snitflader til en stor del af den samlede organisation. Det kræver, at du er selvstændig og kan håndtere stor grad af frihed under ansvar og samtidigt ser mulighederne i, at tage mere og mere ansvar.
Selskabet anvender Microsoft ERP-løsning samt en række andre brancherelevante specifikke applikationer, som serviceres af eksterne partnere, Det betyder at din opgave i den sammenhæng er, at sikre forståelse for selskabets forretningssystemer og forretningens (digitaliserings)behov og agere bindeled mellem dette og de eksterne partnere, herunder udarbejde kravspecifikationer til partnerne, samt lede og deltage i implementeringen af løsningerne.

 

Ser du muligheder efterfulgt af løsninger?

 

Derfor skal du søge

Du får et attraktivt job i en succesfuld vækstvirksomhed med mulighed for at stå i spidsen for at fremtidssikre digitaliseringen hos HOLMRIS B8, herunder påvirke organisationens optimale IT og teknologi anvendelse. Du er åben og lyttende overfor lønsomme forandringer, hvilket også gælder IT-afdelingen, som har ansvaret for at drive og videreudvikle infrastrukturen. 
Den tværgående kontakt til organisationen giver dig mulighed for hurtigt at få et indblik i virksomheden som helhed og deres anvendelse af masterdata og behovet for ændringer i den forretningskritiske IT-løsning.

  • En flad organisation med humor og positiv indstilling, som en vigtig del af hverdagen
  • Fokus på medarbejdertrivsel med fleksibilitet, glæde og udvikling i jobbet
  • Fleksibilitet omkring arbejdstider og sted
  • En lønpakke, som matcher de stillede krav

Dine kompetencer

Det forventes, at du har et fundament indenfor ERP-løsninger – gerne Microsoft ERP. Du har sandsynligvis arbejdet med digitalisering, masterdata, forretningsmæssig IT-optimering, traditionelle og utraditionelle IT-integrationer eller anden type stilling, hvor du har været i berøring med de skitserede problemstillinger

  • Evner både at koordinere og implementere projekter
  • Interesseret i at arbejde med planlægning og strukturering
  • Forretningsmæssig viden om IT-anvendelse og en bred generel IT-interesse, indsigt og erfaring
  • Din erfaring og personlige egenskaber vægtes højere end din uddannelse
  • Du kan begå dig på engelsk både i skrift og tale.

Personligt

Du trives i en udadvendt opsøgende rolle, er god til at skabe relationer og med motivation påtager dig ansvaret for digitalisering og anvendelse af masterdata. Du drives af nysgerrighed både fagligt og personligt og motiveres af og evner, at sætte dig ind i nye forretningsmæssige sammenhænge. Din empati og menneskelige forståelse højner dine evner til at kommunikere på tværs af faglighed.

Du er åben og ærlig med en uformel omgangsform, har overblik og indblik, samtidig med, at du er i stand til, at udfordre den øvrige organisation.


Yderligere oplysninger

Da der er stor bredde i kvalifikationerne til stillingen, så kontakt os og hør om din baggrund matcher forventningerne.

Spørgsmål kan rettes til Change Direction Seniorkonsulent Søren Glavind Bo på (+45) 2671 1144 eller sbo@changedirection.dk


Send din ansøgning nu!

Samtalerne holdes løbende.
 


HOLMRIS B8 A/S

HOLMRIS B8 skaber rum til mennesker. Med karakter. Hos HOLMRIS B8 er et rum ikke blot der, hvor mennesker opholder sig. Det er her, hvor mennesker udfolder sig. De tror på, at mennesker har brug for rum med plads til både personlighed og forskellighed. For at trives. For at udvikle sig. For at skabe resultater. Og for at træde i karakter.

Tilsammen er HOLMRIS B8 mere end 300 af branchens dygtigste og mest dedikerede møbeleksperter. Forskellige af sind. Men med ét fælles mindset.

Drivkraften er en stærk passion for design og den samme entreprenørånd, der skabte virksomheden for 100 år siden. Her er plads til store armbevægelser. Til at tænke anderledes. Til at se nye muligheder. Til at udnytte dem. Til at fejle. Og til at handle hurtigt.

HOLMRIS B8 står i dag på et fundament af unik erfaring og knowhow om deres kunder. De følger de nyeste møbeltrends med et stærkt fokus på bæredygtighed og vi udforsker konstant morgendagens teknologier. Det gør HOLMRIS B8 til førende specialister inden for Office, Learning, Care og Hospitality.

Du kan læse mere om HOLMRIS B8 A/S 

 

 


  

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.