Forsiden
 
HR

 

 


BESAT


 

Vores kunde, som har mere end 1000 ansatte, er en international produktionsvirksomhed med tydelig grøn profil, som igennem en lang årrække har leveret deres brancherettede produkter til mere end 30 lande.
De søger en Chief Information Officer (CIO) som skal stå i spidsen for virksomhedens digitale transformation, samtidigt med, at være den motiverende IT-kaptajn, som sikrer, at hele det multikulturelle IT-team er med på rejsen.
Stillingen er placeret på virksomhedens hovedkontor i Midtjylland.


Strategisk IT-kaptajn med mange kasketter

Udfordringen
Med afsæt i en strategisk analyse af den eksisterende IT-platforms understøttelse af forretningen, skal du beskrive udgangspunktet, datastrømme, samt eksisterende digitale værktøjer for virksomhedens IT-løsninger på alle lokationer. Analysen er fundamentet for, at du med en udfordrende tilgang kan forholde dig til det eksisterende set-up og efterfølgende komme med dine anbefalinger. Det er væsentligt at du får identificeret faldgruber, samt får formuleret alternative løsningsmuligheder til, at imødegå faldgruberne både nu, i fremtiden og ikke mindst når virksomheden løbende får flere internationale lokationer.
Virksomheden er åben overfor flere niveauer af løsningsændringer. Det er op til dig, at tage ansvar for, at undersøge og kapitaliserer dine ideer i et beslutningsgrundlag til IT-strategi, politikker og retningslinjer. Når du og den øvrige ledelse har sat retning, er det din opgave som CIO, at stå forrest og sammen med dit team eksekvere projektplanen.

Vil du tage ansvar for den digitale rejse?


Derfor skal du søge
Du får et attraktivt job i en vækstvirksomhed, som løbende evaluerer og effektuerer ekspansionsmuligheder, hvilket bidrager til en konstant udvikling af dine faglige- og personlige egenskaber.
Du får ansvar og indflydelse, men også rig mulighed for at tage ansvar. Det er op til dig !

  • Internationalt miljø med høj grad af indflydelse
  • En arbejdsplads med stor succes og i rivende udvikling
  • En flad og rummelig organisation, hvor humor og positiv indstilling er en vigtig del af hverdagen
  • Et stærkt værdigrundlag med fokus på medarbejdernes ligeværd
  • Vægt på medarbejdertrivsel med fleksibilitet, glæde og udvikling i jobbet
  • Attraktiv lønpakke, som til fulde matcher de stillede krav

Dine kompetencer

I dag anvender virksomheden Microsoft Dynamics AX med et større antal specialtilretninger. Det forventes derfor, at du har godt kendskab på forretningsniveau til både AX og tillægsløsninger til håndtering af f.eks. produktion, fragt, webshop, CRM mv.
Udover AX har du godt kendskab til IT-anvendelse, konkrete hard- og softwareløsninger og har bred general teknologisk interesse, indsigt og erfaring.
Du har min. 4 - 5 års erfaring fra lignede stilling og erfaring fra konkrete implementeringsprojekter. Du kommunikerer flydende på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt.
Din erfaring vægtes højere end din uddannelse og du har nok en relevant bachelor eller kandidatgrad.

Personligt
Du ser dig selv som værende empatisk, struktureret og med høj eksekveringsevne. Du har en naturlig og uformel omgangsform, er social og har et holistisk menneskesyn. Du drives af nysgerrighed både fagligt og personligt og brænder for at videreuddanne dit team. Du kommunikerer ubesværet og er i stand til på alle niveauer at formulere dig med gennemslagskraft og videregive teknologiens muligheder og begrænsninger. Du evner at gå forrest samtidigt med at din sans for overblik sikrer føling med dit team og viden om aktuelle og kritiske problemstillinger.

Yderligere oplysninger

Tøv ikke med at kontakte Change Direction Seniorkonsulent Søren Glavind Bo på
(+45) 2671 1144 eller sbo@changedirection.dk.  

Send din ansøgning nu!

Søg stillingen med det samme, da vi holder samtalerne løbende.

Ref. nr.: SB-7100


Søg stilling

 

 


 

Øvrige stillinger

 

 

Kontakt
Change Direction ApS
Gammel Sellingvej 1
8370 Hadsten
sbo@changedirection.dk

Tel. +45 32151144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.