Forsiden
Change Direction - Skræddersyet IT-rekruttering

Rejs dig til et succesfuldt arbejdsliv


Suset og spændingen, ved at rejse til en ny destination for første gang, giver os mere selvtillid, udvider vores horisont og gør os i sidste ende mere succesfyldte.

 

Det viser en ny global undersøgelse fra Booking.com. Undersøgelsen bygger på svar fra mere end 15.000 personer fra 20 forskellige lande.

 

Sidder du midt i sommerferieplanlægningen og overvejer, hvor du skal tage hen, så skal du måske genoverveje de velafprøvede destinationer. For at besøge en ny by, et nyt land eller rejse med nye mennesker kan være kickstarten til dit nye liv.

45% viser tegn på mere succes i arbejdslivet

 

 

Førstegangsrejseoplevelser inspirer os til at lave store livsændringer

  • 13% af de adspurgte havde skiftet job eller karriere efter de kom hjem.

  • 13% havde fået ændret deres forhold til deres partner

  • 21% havde besluttet at flytte et nyt sted hen.


Et mere interessant og succesfuldt liv

Om den nye rejseoplevelse var udlands, en ny måde at rejse på eller alene, sagde 65% af de adspurgte, at oplevelsen havde givet dem mere selvtillid. Det kan være svært at springe i med begge ben og komme ud af sin komfortzone, alligevel sagde 61% at deres bekymringer før rejsen, havde være unødvendige

Den ny vunde selvtillid kan gøre store forskelle, således siger Pepijn Rijvers, Chief Marketing Officer at Booking.com ”Adrenalinen og selvtillidsboostet som det at rejse til en nyt sted giver os, gør det uimodståeligt at lade være. Vores første rejseoplevelse åbner vores sind, vores fantasi og inspirer os til at prøve nyt eller ændre retning i livet. Når du først har fået rejsefeber, så kan du ikke stoppe igen”.

Udover de store livsændringer vil du muligvis også opleve andre forandringer i dit liv. Undersøgelsen peger på at 40% begyndte at møde nye mennesker, 43% lavede ny og spændende mad og 29% lærte et nyt sprog. Den fornyede selvtillid, de store livsændringer og de mange oplevelser betyder også, at 2 ud af 3 adspurgte syntes, at berejste mennesker var mere spændende (61%). Undersøgelsen peger også på, at 45% viser tegn på at være mere succesfyldte både i privat- og arbejdslivet.

Blå sø


Spændingen ved at rejse

Det kan være nervepirrende at rejse nye steder hen, men det kan samtidig blive en af dine største oplevelser i livet. Over halvdelen syntes at deres nye rejseoplevelse var mere spændende end én første date. Og hele 36% fandt deres rejse mere spændende end deres første kys. Samtidig viser undersøgelsen, at man bliver grebet af det. Derfor valgte 47% at tage endnu længere væk næste gang. Og hele 54% ville tage flere weekendture. 

 

 

Se øvrige HR-artikler

Tilmelding nyhedsbrev

Læs også: Sælgertyper


 

Kilde: Traveldailynews - Angelos Restanis den. 3.marts 2017 

 

Change Direction - skræddersyet IT-rekruttering

 

 

Kontakt
Change Direction
Samsøvej 29
DK-8382 Hinnerup v. Aarhus
sbo@changedirection.dk

Tel. 3215 1144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.