Forsiden

Master Person Analyse MPA

Analyse, test, personlighed, adfærd og teamroller

Master Person Analyse

MPA er et af markedets bedste og mest udbredte testværktøjer og bruges i dag over hele verden. Det er et utroligt godt værktøj, hvad enten det drejer sig om at forbedre beslutningsgrundlaget ved rekrutteringer eller til vurdering af medarbejderens personlighed og adfærd på jobbet.

Læs mere om Master

MPA

Master Person Analyse (MPA) anvendes til rekruttering, analyse og udvikling af enkelt personer projekt-grupper, teams eller større organisationerer. MPA er opbygget omkring en Personprofil og en Jobprofil.

Hent brochure om MPA fra Master (pdf)

 

Hent fact sheet om MPA fra Master (pdf) 

 

 

Personprofilen i MPA

Personprofilen, Master Person Profil (MPP), er udgangspunktet i personanalysen og består af en grafisk fremstilling af besvarelse. Personprofilen indeholder Hovedegenskaber samt en række Supplerende Egenskaber, som tilsammen viser personens typiske adfærd. En personlighedstest giver et umiddelbart billede af, hvordan personen fungerer i forskellige arbejdssituationer.
Master Person Analyse (MPA) er en præcis guide, hvor man fra starten kan koncentrere sig om det, der vil være vigtigst for jobbet.

 

Kriterie

Som hovedregel tegnes Kriterierne under afdækning af opgaven hos kunden, idet den fastlægger de krav, som jobbet stiller til testpersonen. Når analysen er gennemført sammenholdes Kriterierne for Personprofilen for at finde match eller eventuelle afvigelser. Test i forbindelse med rekruttering et redskab til indsamling af information, som er med til at opstille hypoteser og styrke beslutningsgrundlaget. Det er nødvendigt at gøre sig klart, hvilke krav der stilles til adfærden og hvilke egenskaber der er vigtige for netop dét job.


Den endelige Personprofil - resultatet

Personprofil og Kriterierne sammenlignes og der gennemføres en struktureret samtale med kandidaten, hvorved der fås et billede af persons match til jobbet. Samtidig afklares områder, som virksomheden skal være opmærksom på, både i introduktionsfasen og i den videre udvikling.


Tilbagemelding

Virksomheden og kandidaten modtager en udførlig skriftlig tilbagemelding.

 

 

Kontakt
Change Direction
Samsøvej 29
DK-8382 Hinnerup v. Aarhus
info@changedirection.dk

Tel. 3215 1144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.