Forsiden
ACE - Adjustable Competence Evaluation , Kandidatevaluering - Personlighedsanalyse MPA - ACE, Master Personlighed Analyse - Disk - Garuda - MPA & ACE

ACE


ACE - Adjustable Competence Evaluation  

– Identificerer potentiale for succes


Teksten er citat fra Master.dk.

De fleste job i dag er dynamiske og fleksible. Virksomheder finder sjældent - eller søger sjældent - kandidater med viden og erfaring, der allerede dækker ethvert hjørne af et jobs nuværende og fremtidige opgaveliste. I stedet ønsker virksomheder personer med potentiale - personer, der gennem kontinuerlig læring og ræsonnement, udvikler deres kompetencer, tilfører forretningsmæssig værdi, og bringer deres stilling til nye højder.

Inden ansættelse eller overvejelser om yderligere faglig udvikling af en medarbejder, er det bydende nødvendigt at måle deres potentiale i forhold til et job med en intelligenstest og logik test. Derfor bruger HR-medarbejdere rundt om i verden den kognitive test ACE som kognitiv-, logik- og intelligenstest i deres arbejde med screening, faglig udvikling og uddannelse af medarbejderne i virksomheden.


Se fremad og maksimér validiteten af dine udvælgelser

Et pålideligt match mellem job-kompleksitet og medarbejderens potentiale kan nu sikres. Ved hjælp af en logik- og intelligenstest kan en persons kognitive evne til ræsonnement, generering af læring i nye situationer og gennem formel uddannelse vurderes. Den medfølgende viden åbner dørene for en bred vifte af forretningsmæssige gevinster. Virksomheder kan rekruttere de rigtige kandidater, forudsige resultater og jobsucces. Herudover kan virksomheder planlægge passende uddannelse af medarbejdere og optimere talent og karriereudvikling - blot ved at udføre en ACE test – som er en intelligens- og logiktest.


Nemt at bruge - før, under og efter vurderingen

ACE og Metis platformen hjælper dig med at indsamle, opbevare og bruge dine data i en effektiv og smidig arbejdsgang. Platformen kan tilpasses jobrelevans, tid og præcisionsniveau.

 

Løsningen supporterer dig hele vejen med brugervenlige funktioner, som gør det nemmere at forberede og gennemføre en succesfuld rekrutteringsproces.

Change Direction er certificeret i ACE.

Hent ACE brochure fra Master
 

Kilde: Master.dk

Kontakt
Change Direction
Samsøvej 29
DK-8382 Hinnerup v. Aarhus
sbo@changedirection.dk

Tel. 3215 1144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.