Forsiden

ACE

 

ACE - Adjustable Competence Evaluation

– Identificerer potentiale for succes

Teksten er citat fra Master.dk.

De fleste job i dag er dynamiske og fleksible. Virksomheder finder sjældent - eller søger sjældent - kandidater med viden og erfaring, der allerede dækker ethvert hjørne af et jobs nuværende og fremtidige opgaveliste. I stedet ønsker virksomheder personer med potentiale - personer, der gennem kontinuerlig læring og ræsonnement, udvikler deres kompetencer, tilfører forretningsmæssig værdi, og bringer deres stilling til nye højder.

Inden ansættelse eller overvejelser om yderligere faglig udvikling af en medarbejder, er det bydende nødvendigt at måle deres potentiale i forhold til et job med en intelligenstest og logik test. Derfor bruger HR-medarbejdere rundt om i verden den kognitive test ACE som kognitiv-, logik- og intelligenstest i deres arbejde med screening, faglig udvikling og uddannelse af medarbejderne i virksomheden.

 


Se fremad og maksimer validiteten af dine udvælgelser

Nu kan du sikre et pålideligt match mellem job-kompleksitet og medarbejdernes potentiale. Vha. en logik- og intelligenstest kan du hurtigt vurdere en persons kognitive evne til ræsonnement og til at generere læring i nye situationer og gennem formel uddannelse. Den medfølgende viden åbner dørene for en bred vifte af forretningsmæssige gevinster. Virksomheder kan rekruttere de rigtige mennesker, forudsige resultater og job succes, planlægge passende uddannelse af medarbejdere, og optimere talent og karriereudvikling - blot ved at udføre en ACE test – som er en intelligenstest og logik test.


 

Nemt at bruge - før, under og efter vurderingen

ACE og Metis platformen hjælper dig med at indsamle, opbevare og bruge dine data i en effektiv og smidig arbejdsgang. Den kan tilpasses jobrelevans, tid og præcisionsniveau.

 

Løsningen supporterer dig hele vejen med brugervenlige funktioner, som gør det nemmere at forberede og gennemføre en succesfuld rekrutteringsproces.

Change Direction er certificeret i ACE.

Hent ACE brochure fra Master (pdf)
 

Kilde: Master.dk

 
Kontakt
Change Direction
Samsøvej 29
DK-8382 Hinnerup v. Aarhus
info@changedirection.dk

Tel. 3215 1144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.