Forsiden
IT Rekruttering - rekruttering, & search (headhuntning), rekruttering, headhuntning, it specialist, Aarhus, Århus, Midtjylland, østjylland, it rekruttering aarhus

Virksomheder


 

Rekruttering & search (headhunting)

Vi er specialister i skræddersyet IT rekruttering og finder nøglemedarbejdere og ledere indenfor IT, højteknologi, teknik samt salg og marketing. Rekrutteringer, search & headhunting anvendes ofte samtidigt, men er behovet, at hele processen skal foregå "bagom", så anvender vi udelukkende search/headhunting. Her målretter vi angrebet i markedet efter kvalificerede passive kandidater. Vi tilbyder at skræddersy rekrutteringsmetoden til netop dine behov.

Der er (og bliver) et øget behov for en mere proaktiv rekrutteringsform. En af vores absolutte styrker er fleksibilitet - det er dine behov, som afgør, om vi skal påtage ansvaret for hele eller dele af rekrutteringsprocessen.

Vi kalder det

skræddersyet rekruttering

 

Baggrunden fra IT-branchen har desuden givet os en særdeles dybdegående viden og et godt fundament for at udfordre dig og din forretning.

Læs mere om skræddersyet IT rekruttering


IT Specialer

Den lange liste af IT specialer er inden for områderne ERP, software programmering, infrastruktur og IT-drift. Under punktet Om Os beskriver vi hvilke IT funktioner vi typisk rekrutterer til.

Se listen med IT specialer


Kandidatevaluering og personlighedstest

Før ansættelsen er det vigtigt, at sikre et optimalt beslutningsgrundlag. En kandidatvurdering giver en værdifuld viden om personlige- og arbejdsmæssige adfærd hos kandidaten. Ydelsen kandidatevaluering tager afsæt i personlighedsanalysen MPA fra Master, denne giver nuancerede  infiormationer til at underbygge og supplere beslutningen.

Læs mere om personlighedstest

 


Genplacering el. Outplacement
Når virksomheder opsiger medarbejdere, kan et genplaceringsforløb betyde forskellen på succes og nederlag. Vores individuelle og skræddersyet program tager afsæt i at være til rådighed for medarbejderen både før, under og efter opsigelsen.

Læs mere


Salgsoptimering

Konceptet salgsoptimering er en omfattende afdækning af virksomhedens behov for salgsoptimering. Vi tilfører de ansatte en række værktøjer og færdigheder i forhold til at optimere salget i din virksomhed. Det gælder både ledelsen, den afdelingsansvarlige og medarbejderen.

Læs mere


Rådgivning

Hvornår har du behov for sparring omkring udvikling af organisationen og virksomheden? Behov for omstrukturering eller yderligere kompetencer til medarbejderne? Vi rådgiver på en lang række organisatoriske problemstillinger. Tilgangen er uhøjtidelig, konkret og direkte - det giver den største gevinst.

Læs mere 

 

 

LinkedIN
Vi er repræsenteret på verdens største faglige netværk.

Se mere på LinkedIN 


LinkedIN

Kontakt
Change Direction
Samsøvej 29
DK-8382 Hinnerup v. Aarhus
sbo@changedirection.dk

Tel. 3215 1144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.