Forsiden

Virksomheder

Rekruttering, analyser, MPA, rådgivning, karriererådgivning, salgsoptimering


Rekruttering, search & headhunting

Vi er specialister i skræddersyet rekruttering og finder nøglemedarbejdere og ledere indenfor IT, højteknologi, teknik og salg/marketing. Rekrutteringer, search & headhunting anvendes ofte samtidigt, men er behovet, at hele processen skal foregå "bagom" så anvender vi udelukkende search / headhunting.Her målretter vi angrebet i markedet efter kvalificerede passive kandidater. Vi tilbyder at skræddersyet rekrutteringsmetoden til netop dine behov.

Der er (og bliver) større og større behov for en meget proaktive rekrutteringsform. En af vores absolutte styrker er fleksibilitet - det er dine behov, som afgør om vi skal påtage ansvaret for hele eller dele af rekrutteringsprocessen.

Vi kalder det
skræddersyet rekruttering


Baggrunden fra IT-branchen har desuden givet os en særdeles dybdegående viden og et godt fundament for at udfordre dig og din forretning.
Undersøg mere om skræddersyet IT-rekruttering

 

IT-Specialer

Listen over vores IT-specialer er lang. Hovedpunkterne er ERP, software programmering, infrastruktur og drift mm. Se den udførlige liste af IT-specialerne, samt hvilke IT-funktioner vi typisk rekruttere til.

Kast et blik på vores IT-speciaer

 

Kandidatevaluering og personlighedstest

Før ansættelsen er det vigtigt, at sikre et optimalt beslutningsgrundlag. En kandidatvurdering vil give et værdifuld viden om kandidatens adfærd mv. Vores ydelse kandidatevaluering indeholder personlighedsanalysen MPA, som giver en række nuancer til, at underbygge og supplere beslutningen.

Læs mere om personlighedstest

 

Genplacering el. Outplacement
Når virksomheder opsiger medarbejdere kan et genplaceringsforløb betyde forskellen på succes og nederlag. Vores individuelle og skræddersyet program tager afsæt i, at være til rådighed for medarbejderen før, under og efter opsigelsen.

Læs mere om Outplacement


Salgsoptimering

Koncept salgsoptimering er en omfattende afdækning af virksomhedens behov for salgsoptimering. Vi tilfører de ansatte en række værktøjer og færdigheder til, at optimere salget. Det gælder både ledelsen, den afdelingsansvarlige og medarbejderen.

Læs mere om Salgsoptimering


Virksomhedsrådgivning

Hvornår har du behov for sparring omkring udvikling af organisationen og virksomheden? Behov for omstrukturering eller yderligere kompetencer til medarbejderne? Vi rådgiver på en lang række organisatoriske problemstillinger. Tilgangen er uhøjtidelig, konkret og direkte, det giver den største gevinst.

Læs mere om Virksomhedsrådgivning 

 

 

LinkedIN
Vi er repræsenteret på verdens største faglige netværk.

Se mere på LinkedIN 


 
Kontakt
Change Direction
Samsøvej 29
DK-8382 Hinnerup v. Aarhus
info@changedirection.dk

Tel. 3215 1144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.