Forsiden

 

 


Teknisk supporter   -   BESAT

- Bliv en del af væksteventyret hos Vitani med fokus på sikringsløsninger


 

Siden år 2003 har Vitani A/S været på en opadgående udviklingskurve. I dag er de positioneret som en af de førende leverandører af større sikringsløsninger. De tilbyder mere end 15 års erfaring med innovative og integrerede løsninger indenfor adgangskontrol, alarmhåndtering og overvågning. Stillingen er geografisk placeret på hovedkontoret i Viborg.


Vil du lege med de nyeste teknologier?
Biometri, IoT og avancerede softwareløsninger mv.


Udfordringen

Kunderne tilbydes løsninger, som spænder fra enkeltstående til store, integrerede sikringssystemer med integreret adgangskontrol, tekniske alarmer, indbrudsalarmer samt videoovervågning. I rollen som teknisk supporter er din primære opgave at yde teknisk support til kunderne og samarbejdskunder. Du bliver også involveret i en den intern produkt- og salgssupport til salgsafdelingen. Du bliver medvirkende til, at deres interne og eksterne salgsrepræsentanter løbende får en nødvendig produktrådgivning. Der er tale om en  alsidig stilling, hvor du også får mulighed for, at arbejde med opgaver som:

  • Test og fejlfinding overfor forhandlerne.
  • Varetage planlægning af tekniske workshops og undervisning af forhandlere. 
  • Deltagelse i løbende projektstyring bl.a. med teknisk evaluering af løsningsmulighederne.
  • Deltage i opbygningen af de interne og eksterne processer og supportsystemer såsom dokumentation, dokumentdeling, vidensdeling, e-learning etc. 


Fleksible arbejdsforhold med mulighed for hjemmekontor


Derfor skal du søge

Du bliver en del af en virksomhed, der er i sund vækst og har et uformelt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor du både gives muligheden for at arbejde selvstændigt og bidrage med dine gode samarbejdsevner i de teams du bliver en del af. Du får masser af fagligt ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner bl.a.:

  • Arbejde med de nyeste teknologier – herunder biometri (fingeraftryk, ansigts- og irisgenkendelse), IP baserede sikringssystemer, webbaserede brugerflader mv.
  • Løbende uddannelse i nyeste teknologier – så du altid er på forkant med branchen
  • Fleksible arbejdsforhold, herunder mulighed for hjemmekontor og bredbånd.
  • Det nøjagtige ansvar aftales i forhold til dine kompetencer og udviklingsønsker.  

  • Attraktive ansættelsesvilkår der forhandles individuelt, tilpasset dine kompetencer og erfaring.

Du ved,hvad du kan

Din uddannelsesmæssiger baggrund er ikke så væsentlig som din stærke erfaring og flair for tekniske løsninger, f.eks. IT, sikring eller lign. Du har kendskab til TCP/IP, netværksteknologier og måske også sikringsstandarder. Det er en fordel du ved hvordan Windows og MS SQL server installeres.
Som person er du selvstændig og har personlig gennemslagskraft. Du er struktureret, robust og tillidsskabende, og du evner at skabe seriøse relationer og loyalitet hos dine omgivelser. Med din gejst og positive tilgang i dagligdagen brænder du for at agere i en virksomhed, hvor alt sættes ind på altid at løse kunders individuelle behov. Du er en udpræget team-player med mennesket i centrum.

Stillingens ref. nr: SB-8782

Yderligere oplysninger

Change Direction ApS er IT rekrutteringspartner for Vitani A/S.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Seniorkonsulent Søren Glavind Bo på (+45) 2671 1144 eller 
sbo@changedirection.dk


Send din ansøgning nu!

Samtalerne holdes løbende, så søg stillingen med det samme. 


 


Virksomheden Vitani A/S 

Vitani A/S er grundlagt i år 2003, og er siden da vokset støt til i dag at bestå af 3 forretningsområder. Vitani Security, Vitani Building Control og Vitani Energy Systems. Vitani Security er deres kerneforretning med hovedkontor i Viborg. De har mere end et årtis erfaring med at levere innovative og integrerede løsninger til adgangskontrol, alarmhåndtering og overvågning. De skaber moderne sikringsløsninger uden tekniske begrænsninger i forhold til valget af hardware leverandører. Gennem en lang række udvalgte samarbejdspartnere, distributører og forhandlere leverer de innovative løsninger til den skandinaviske sikkerhedsbranche.
 

 


 

Change Direction - Skræddersyet IT-rekruttering  

 

 

 

Kontakt
Change Direction
Samsøvej 29
DK-8382 Hinnerup v. Aarhus
sbo@changedirection.dk

Tel. 3215 1144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.