Forsiden
Karrierskift eller ny stilling

Kandidater


Din erhvervskarriere handler om dig!

Du tilbringer en meget stor og væsentlig del af dit liv på jobbet, hvorfor det er vigtigt, at nyde udfordringerne og samarbejdet i dagligdagen. Det er bestemt ikke givende og udviklende, at beskæftige sig med kedelige, intetsigende opgaver, at være i et dårligt arbejdsklima, at have en inkompetent chef osv.

Derfor bør der løbende lave et karrierecheck og evaluere dig selv i relation til dit job. Måske skal der laves en ansøgning eller aktiv påbegynde jobsøgningen. Måske er der behov for karriererådgivning.

 

 

 

 

 

Change Direction hvis du går den forkerte vej

 

Karriererådgivning

Karriererådgivning henvender sig til kandidater, som f.eks. ønsker coaching og udarbejdelse af en personlighedsanalyse. Vi anvender Master Person Analyse (MPA) fra Master. I det skræddersyet karriererådgivningsforløbet bliver kandidaterne tilført en række opdaterede metoder og værktøjer, som er væsentlige i det fremadrettede karriereforløb og konkrete jobsøgning. Og måske bidrager karriererådgivningen til en erkendelse: At det nu, du skal skifte retning. Lave en change direction!
Læs mere om karriererådgivning


 


Fri Hotline om HR hos Change Direction

 


Dit potentiale

Ønsker du at prøve noget nyt - at skifte karriereretning eller virksomhed, så tilbyder vi gratis, at du kan blive optaget i vores kandidatbase med CV og ansøgning. Det er uanset om du f.eks. er Softwareudvikler, ERP konsulent, IT-konsulent, account manager, HR-konsulent eller økonomichef m.fl.
Du kan naturligvis altid anvende vores ydelse Karriererådgivning.

Gå til kandidatbasen

 

Kandidatudtalelser

Uanset hvor meget vi roser os selv, så er det i sidste ende kun vores kunder, kandidater og samarbejdspartnere, som kan give nuanceret information om deres oplevelser og resultater med os. Et fælles træk for de hundredvis af kandidater vi har afholdt samtale med er, at de ud over vores høje faglige niveau, oplever os, som værende direkte, positive og forretningsorienteret i tilgangen til processen. Et andet element er, at vi sætter en ære i at inddrage elementer af karriererådgivning i de personlige samtaler.
Læs udtalelser fra nogle kandidater

 
Kontakt
Change Direction
Samsøvej 29
DK-8382 Hinnerup v. Aarhus
info@changedirection.dk

Tel. 3215 1144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.