Forsiden
Genplacering, outplacement - professionelle forløb hos Change Direction

 

Outplacement


Afsked med værdighed

Når virksomheden afskediger, da opstår der behov for en ekstra ledelsesindsats.

Af menneskelige og forretningsmæssige årsager bør en afskediget medarbejder tilbydes uddybende samtaler, kortlægning af fremtidige karrieremuligheder og hjælp til jobsøgningen. Tilbydes opsagte medarbejdere et Outplacementsprogram bliver medarbejderen ofte en god ambassadør for virksomheden.
Læs mere (pdf)

 

 

Outplacement program

Vi skræddersyr programmet udfra kandidatens behov, med afsæt i vores velafprøvede program. Det består af tre trin, mulighed, motivation og mål. Tilsammen er det en målrettet og respektfuld proces, hvor vi opbygger personens selvtillid, erhvervsprofil og motivation for en ny karriere.

 


Mulighed

Første afklarende samtale gennemføres umiddelbart efter afskedigelsen. Vi bearbejder reaktionen samt drøfter det kommende skræddersyede outplacementforløb. 


Motivation 

Næste fase er udarbejdelse af et behovsrelateret program, som afhængig af person kan indeholde elementer som selvbevidsthed, coaching, samtaleteknik, uddannelses- eller omskolingsplan. Løbende udvikles den positive motivation for at fastholde målet. Vi inddrager mange elementer fra vores skræddersyet karriererådgivning.


Mål

Resultatet af personens handlingsplan drøftes løbende og justeres. Planen består af en række proaktive aktiviteter til sikring af en konstant motivation og handling fra personen. Vi er på sidelinjen i søgeprocessen og bistår med råd og vejledning indtil personen vurderes i mål.

 
Kontakt
Change Direction
Samsøvej 29
DK-8382 Hinnerup v. Aarhus
info@changedirection.dk

Tel. 3215 1144
Mobil (+45) 2671 1144
Del med dine venner
Cookie information

Dette websted anvender cookies til at registrere, hvordan du og andre benytter hjemmesiden.
Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at se, hvordan vi kan forbedre den for dig som bruger. Læs mere.